Uvijek ima onih koji misle drugačije – to je dobro 😉 Da nije tako… ne bismo mogli kupiti dionice po podcijenjenim valuacijama.
hm, bilo bi lijepo da je tako moguće. Ako ste ikada išli u izletište Velika kraj Požege onda situacija i nije tako bajna. Cijeli taj kompleks izgleda tako derutno i fuj, da mi nije jasno kako to može uopće sve funkcionirati. Od svega što Zvečevo iole uspijeva prodati su one izlomljene čokolade koje se pakiraju u vrečice po kilogram i koštaju bagatela, te čokoladice koje pakiraju u kutije od mislim 50 kom. Pa to je kao u vrijeme najhladnijeg socijalizma! Lokalci tamo igraju svoje uloge i nije im bitna cijena dionice, a uz sve što je Zvečevo danas -teško da vrijedi više od kojih 67-70 kn po dionici. Previše je to sve onako Temišvarski…
Izgleda da bi se proročanstvo kolegice moglo ostvariti [rolleyes]
Znači ako vrijedi 67-70 kn po dionici onda u dokup na razinama 40-50 kn. [thumbsup]Ipak treba nešto zaraditi do realne vrijednosti dionice. [lol] [thumbsup]
Znači ako vrijedi 67-70 kn po dionici onda u dokup na razinama 40-50 kn. [thumbsup]Ipak treba nešto zaraditi do realne vrijednosti dionice. [lol] [thumbsup]
Najnižu cijenu od 70 kn, prije par godina sam ja "ubo". Neću valjda dočekati da sam i to previše platio.
kad smo već kod mikada…
http://www.profitiraj.hr/novosti/mikado-brand-koji-se-pamti-–-prepoznatljiv-je-za-85-hrvata/
iako mi je mikado najbolja čokolada iz kategorije onih koje si mogu priuštiti, iako imam dionice Zvečeva, moje djete kupuje Kraš čokoladu Fool Cool jer pucketa u ustima [undecid]
iako mi je mikado najbolja čokolada iz kategorije onih koje si mogu priuštiti, iako imam dionice Zvečeva, moje djete kupuje Kraš čokoladu Fool Cool jer pucketa u ustima [undecid]
Kraš je za malu djecu. Zvečevo proizvodi proizvode za odrasle, od čokolada do alkoholnih pića 🙂
Zvečevo je za sve! Dobro je imati široku potrošačku bazu [thumbsup]
ja ne kupujem braco i seka jer mi se ne sviđaju
kupujem mikado sa lješnjacima ta je najbolja od svih
a za djecu imaju mikado kids seriju, odlična je
kupujem mikado sa lješnjacima ta je najbolja od svih
To je istina kolega! Danas se kupovalo kao da netko unaprijed zna izvješće. Srećom nisam prodao Zvečevo jer ovo čuvam na duge staze. Svi pokazelji govore da slijedi velika dobit,a moguće i dividenda od 15kn po dionici što bi dalo kamatu od 15%. Samo naprijed Zvečevo, možda jest trenutno podcjenjeniji od Kraša 3-4 puta,a od Vira 2 puta, al sjećamo se svi Kraša na 250kn pa gdje je odmaglio,a i Vira, skok sa 190kn na 500+.
Po meni realna cijena je oko 250-300kn. A sve do tada je poklon! Smiješno da onaj straši sa 900kom na 135kn, pa nek stavi na 100kn kad je Baja, da vidimo koliko bi trajalo.