ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ti to sam sa sobom raspravljaš ,ili si zaboravio mjenjati nickove ? [lol]

Zaboravih promieniti nick kolega Crumarix, lijepo da ste se priključili, ili se samo šalite.
Nego kolega Crumarix, zašto ovaj sa 628kom ako misli prodati ne spusti cijenu na bar 110kn?
[/quote]

zato jer želi zaraditi .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Skupština će se održati 3. 9. 2010. godine u 11 sati u prostorijama Društva u Požegi, Kralja Zvonimira 1, za koju se utvrđuje

Dnevni red:

1. Otvaranje Redovite glavne skupštine i utvrđivanje broja nazočnih i zastupanih dioničara

2. Godišnja financijska izvješća za 2009. g. nakon što su ih utvrdili Uprava i Nadzorni odbor Društva i izvješće Uprave o stanju Društva

3. Izvješće Nadzornog odbora

4. Donošenje odluke o uporabi dobiti Zvečeva d.d. za 2009. god.

5. Donošenje odluke o davanju razrješnice Upravi Društva

6. Donošenje odluke o davanju razrješnice Nadzornom odboru Društva

7. Donošenje odluke o razrješenju člana Nadzornog odbora

8. Donošenje odluke o izboru člana Nadzornog odbora

9. Donošenje odluke o izboru revizora Društva za 2010. godinu.

Najbolje da podijele dividendu 10-12kn od dobiti i lijepo po dionici nagrade dioničare sa 11% dividende u ovim kriznim vremenima. Ma koja to firma uopće ima ovakvu dobit?
LKPC ima dobit po dionici 0,5% za usporedbu.
Šta je ovo danas, nitko neće da prodaje po 107kn????
Hajmo prodavači, meni fali još za TOP10, al bližim se…

26.11.2010 - Dan D

je,bližiš se,ali teško da ćeš skupiti još 1249 dionica na 107…trebat ćeš se spuštati i niže . tek onda ide pravi exchange.

I?
Jel saznao netko o kakvom će se prijedlogu uprave glasat pod točkom četiri???
Ja mislim da sve ide u rezerve i zadržanu dobit?!

I?
Jel saznao netko o kakvom će se prijedlogu uprave glasat pod točkom četiri???
Ja mislim da sve ide u rezerve i zadržanu dobit?!

Pa kao da je bitno, firma pravi dobit i to je najvažnije.
Danas stvarno suh dan, nisam ništa kupio, a neki krele je digao cijenu sa 2 dionice.
Inače Zvečevo na granici probijanja, probije li 118-120kn drž te gaće jer će poletjeti….
A možda je vrijeme i da ga poguramo…

26.11.2010 - Dan D

Molim prodavače da prodaju, što čekaju više, hoću u TOP 10 i kratak sam nekih 700kom.

26.11.2010 - Dan D

A valjda je svakome tko je u ovoj dionici jasno da je sve ispod P/S = 0,5 unatoč svemu – ipak malo smiješno. Dakle minimum koji dolazi u bilo kakvo razmatranje u ozbiljnom razgovoru je cca. 325 kn po dionici (u preuzimanju: sigurno puno više).

Kolega LYNX da Alvir proda Zvečevo, sigurno bi dobio 700-800kn pod dionici.
Tako da realan target kad ekonomija procvate bi bio 1000-1200kn.

26.11.2010 - Dan D

eknomija je cvala a došli smo na 500 . U doba priča i snova o preuzimanju . I nekome su dionice i preuzete po 500…..

eknomija je cvala a došli smo na 500 .

Kolega Crumarix, ekonomija kod nas nije nikad cvala baš kako treba. prije je to bio balon!

26.11.2010 - Dan D

OK..onda je to bio balon.

trenutno,za stanje u kojem se nalazimo,dovoljan je i fudrin .

Graf usporedbe sa KRAŠOM koji po postotku dobiti itekako kasni za Zvečevom par puta.
Nizak P/S, nizak P/B, samo 2 kvartala sa gubitkom radi promoviranja proizvoda, dobit u krizi na nivou 10% što je odlično…Ovo je dionica za duge staze i sigurno vrijedi barem 3-4 puta više nego je stvarna cijena. Baš se pitam hoće li netko načeti onog sa 6xx komada i što će uslijediti nakon toga?!

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close