Zaboravih promieniti nick kolega Crumarix, lijepo da ste se priključili, ili se samo šalite.
Nego kolega Crumarix, zašto ovaj sa 628kom ako misli prodati ne spusti cijenu na bar 110kn?
[/quote]
zato jer želi zaraditi .
Skupština će se održati 3. 9. 2010. godine u 11 sati u prostorijama Društva u Požegi, Kralja Zvonimira 1, za koju se utvrđuje
Dnevni red:
1. Otvaranje Redovite glavne skupštine i utvrđivanje broja nazočnih i zastupanih dioničara
2. Godišnja financijska izvješća za 2009. g. nakon što su ih utvrdili Uprava i Nadzorni odbor Društva i izvješće Uprave o stanju Društva
3. Izvješće Nadzornog odbora
4. Donošenje odluke o uporabi dobiti Zvečeva d.d. za 2009. god.
5. Donošenje odluke o davanju razrješnice Upravi Društva
6. Donošenje odluke o davanju razrješnice Nadzornom odboru Društva
7. Donošenje odluke o razrješenju člana Nadzornog odbora
8. Donošenje odluke o izboru člana Nadzornog odbora
9. Donošenje odluke o izboru revizora Društva za 2010. godinu.
Najbolje da podijele dividendu 10-12kn od dobiti i lijepo po dionici nagrade dioničare sa 11% dividende u ovim kriznim vremenima. Ma koja to firma uopće ima ovakvu dobit?
LKPC ima dobit po dionici 0,5% za usporedbu.
Šta je ovo danas, nitko neće da prodaje po 107kn????
Hajmo prodavači, meni fali još za TOP10, al bližim se…
je,bližiš se,ali teško da ćeš skupiti još 1249 dionica na 107…trebat ćeš se spuštati i niže . tek onda ide pravi exchange.
I?
Jel saznao netko o kakvom će se prijedlogu uprave glasat pod točkom četiri???
Ja mislim da sve ide u rezerve i zadržanu dobit?!
I?
Jel saznao netko o kakvom će se prijedlogu uprave glasat pod točkom četiri???
Ja mislim da sve ide u rezerve i zadržanu dobit?!
Pa kao da je bitno, firma pravi dobit i to je najvažnije.
Danas stvarno suh dan, nisam ništa kupio, a neki krele je digao cijenu sa 2 dionice.
Inače Zvečevo na granici probijanja, probije li 118-120kn drž te gaće jer će poletjeti….
A možda je vrijeme i da ga poguramo…
Molim prodavače da prodaju, što čekaju više, hoću u TOP 10 i kratak sam nekih 700kom.
A valjda je svakome tko je u ovoj dionici jasno da je sve ispod P/S = 0,5 unatoč svemu – ipak malo smiješno. Dakle minimum koji dolazi u bilo kakvo razmatranje u ozbiljnom razgovoru je cca. 325 kn po dionici (u preuzimanju: sigurno puno više).
Kolega LYNX da Alvir proda Zvečevo, sigurno bi dobio 700-800kn pod dionici.
Tako da realan target kad ekonomija procvate bi bio 1000-1200kn.
eknomija je cvala a došli smo na 500 . U doba priča i snova o preuzimanju . I nekome su dionice i preuzete po 500…..
eknomija je cvala a došli smo na 500 .
Kolega Crumarix, ekonomija kod nas nije nikad cvala baš kako treba. prije je to bio balon!
OK..onda je to bio balon.
trenutno,za stanje u kojem se nalazimo,dovoljan je i fudrin .
Graf usporedbe sa KRAŠOM koji po postotku dobiti itekako kasni za Zvečevom par puta.
Nizak P/S, nizak P/B, samo 2 kvartala sa gubitkom radi promoviranja proizvoda, dobit u krizi na nivou 10% što je odlično…Ovo je dionica za duge staze i sigurno vrijedi barem 3-4 puta više nego je stvarna cijena. Baš se pitam hoće li netko načeti onog sa 6xx komada i što će uslijediti nakon toga?!