ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Delboy, Zvečevo je dobar pick na duge staze, ja sam svoje na njemu zaradio u više navrata.
A osim toga tko je lud da pumpa cijenu a HFP mora iskrcavati?
Logično je obratno, da se Zvečevo sruši što niže radi jeftinijeg ukrcavanja, jer ovako bi moglo potrajati godinama uz ovaj tempo.

26.11.2010 - Dan D

Komentar o iskrcavanju HFP može se primijeniti na desetke dionica na ZSE.Zadnjih 6 dana , na 17 dionica koje pratim nema iskrcavanja HFP .Tko kaže da ostatak neće otići u paketu.

klodovik

Komentar o iskrcavanju HFP može se primijeniti na desetke dionica na ZSE.Zadnjih 6 dana , na 17 dionica koje pratim nema iskrcavanja HFP .Tko kaže da ostatak neće otići u paketu.

Moguce, jer ako sa svim tim (i ostalim dionicama) izadju na burzu, ne gine rusenje cijene ili rastezanje u nedogled. Bit ce zanimljivo.

tko malo trazi, malo i dobije

Ovo je zabavno:
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Funbiz/Tvrtka-izdaje-obveznice-na-koje-ce-dividendu-isplatiti-u-cokoladi?homesrclink=carousel

Ako Zvečevo poželi izdati ovakve obveznice… upisujem ih! 😀

Dosad sam kupova Zvečevo čokoladu, ali nekidan sam bija na službenom putu u Švajcarskoj.
Na aerodromu u Migrosu 6 komada po 100 grama Frey čokolade od 72% kakaa cijelih 6 franaka.
Dakle svaka čokolada 1 franak cca 5 kn.
Budući idem ponovo uskoro napravit ću zalihe bar za mjesec dana.

Dabogda te carinili

Dabogda te carinili

Uredno sam ja carini rekao da imam čokolade u torbi ali oni su rekli dalje.

Dabogda te carinili

[/quote]
Ali si kupio na aerodromu 😀 (duty free)

Vaš link

evo nam konkurencije

Dabogda te carinili

[/quote]
Ali si kupio na aerodromu 😀 (duty free)
[/quote]

Nešto sam kupio u Dutyu u Zg i večina stvari je dosta jeftinija.
Otprilike sam kupio do 2 kg tamne čokolade i to je koštalo malo manje od 200kn, ali tu čokoladu sam stavio u torbu i putovala je gori doli.
Primijetio sam i da je šteka ronhilla 13 eura
A pri povratku sam u dučanu na aerodromu kupio tu jeftinu Frey i stavio u torbu od laptopa.
U ZRH nisu ništa pitali a u ZG-u je pitao kontrolor šta vam je to u torbi. Nešto organsko jeli?

Nešto organsko jeli?

Majku mu štrebersku 🙂

Lindt excellance 70% kakao u talijanskom supermarketu kupio prošli tjedan za cijelih 11 kuna.
Šokirao sam se za neke cijene piva i čokolade (upola jeftinije nego u nas)

New Report

Close