Moram priznat da jesu zapaženi na tržištu na, hajdmo reć, nekoj solidnoj razini. Ipak, s obrzirom da nitko u HR i regiji ne može napravit tako dobre proizvode, nisu dovoljno iskoristili prilike.
Jednako tako, svoje poslovanje trebaju potvrditi u god. FI.
Na kraju, moje mišljenje je da fakat nisu loši. Ono krucijalno, proizvodi su im stvarno dobri, a vidi se da se trude na tržištu. Malo su me čak iznenadili. Svakako jedna od najperspektivnijih dionica. Uostalom, prihodi od projaje idu gore i daleko su iznad prosjeka hrvatskog gospodarstva. Ako se pogledaju FI za prva tri Q ove godine lako je to uočiti. Tendiencija porasta prihoda u odnosu na godinu prije je lako uočljiva. Mislim da dionica mora ići up.
Sad je Bakiću najbolje da zabije cijenu nazad na 80kn
Bankrot je jedini rizik ulaska u ovu dionicu na ovim cijenama.ne vidim trenutno nikakvu opasnost da se to dogodi.
Netko iz Zvečeva čita ovu temu 😀
HRT 1 – prije nekih minutu – dvije, pojavila se reklama. Iznimno jednostavna, ništa baš naročito – aaali ipak bolje nego one dosadašnje, i inpsirirana jednim mojim postom ovdje!! Kakaovac, sviježe mlijeko… sve su spomenuli kako treba. Odlično! Sada samo neka odu još kod Brukete i Žinića i kažu im da razrade tu idjeu i biti će odlična reklama!
kakvo je to jaje 1,2m x 1m x 0,04m, to je kriška jajeta a ne jaje [lol]
Jaje mora biti trodimenzionalno!
I evo, nakon tko zna koliko vremena ZVEČEVO se vraća u redovni režim trgovine.
Točnije ,početak redovnog trgovanja je u ponedjeljak 05.04. .
I evo, nakon tko zna koliko vremena ZVEČEVO se vraća u redovni režim trgovine.
Točnije ,početak redovnog trgovanja je u ponedjeljak 05.04. .
Ja sam dao sve od sebe da se to dogodi.