ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A možda i kolega iz "šrotare" zna tko je kupac, pa da ne moramo čekati četvrtak navečer.
S.? [smiley]

No respect

To ja valjda opet kupio neki Alvirov kompić.

Kupila je naša vlada da digne cijenu na 200kn da država iskrca uredno svoje dionice i fino malo popuni rupe u proračunu.

To ja valjda opet kupio neki Alvirov kompić.

Kupila je naša vlada da digne cijenu na 200kn da država iskrca uredno svoje dionice i fino malo popuni rupe u proračunu.
[/quote]
Čemu čuđenje,skinuo je netko tko zna zbrojiti 2 i 2. [thumbsup]Kad se netko odvaži i uloži svoje novce,a svi su imali priliku i samo su čekali,odmah počni razne teorije o preplačenosti itd… [smiley]

Mislim da je Nava Banka..kupovala je po 300,pa je ovo dobar ulaz,a ima keša.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Mislim da je Nava Banka..kupovala je po 300,pa je ovo dobar ulaz,a ima keša.

Nije Nava banka već Bakić banka.
Dobra kupovina i dobar ulaz. Da je bar više takvih kao g. Bakić brzo bi Zvečevo bilo na 200 kn.
[/quote]

1. ALVIR ZDRAVKO 193.567 62,89 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 22.796 7,41 Osnovni račun
3. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 5.459 1,77 Skrb. račun
4. PLAMEN-INTERNATIONAL D.O.O. 3.750 1,22 Osnovni račun
5. BAKIĆ NENAD 3.530 1,15 Osnovni račun
6. TADIĆ STIPO 2.830 0,92 Osnovni račun
7. CROATIA OSIGURANJE D.D. 2.500 0,81 Osnovni račun
8. MRKOCI MILIVOJ 1.317 0,43 Osnovni račun
9. SAPONIA D.D. 1.250 0,41 Osnovni račun
10. ZEČIĆ MIROSLAV 1.100 0,36 Osnovni račun
Ukupno: 77,35

bilo bi u redu da se ovi na prodaji ispod 200 maknu, jer bakić će i po 200 kupovati… pa valjda ak im se baš prodaje žele zaraditi koju kunu više?!

sve u svemu… šteta. ili ne. s jedne strane veseli, s druge strane ostaje žal jer teško da će opet biti kupnji ispod 100…

Pa bilo je ispod 100, sta nije bilo dovoljno prilika? Sad kad se N.B. utovario, svi bi za njim, ali za manje nego je on. A moze, i ja sam za.

Čekali ulaz na 70 kn. [thumbsup]

Još kad uletimo redovni režim. [smiley]

Kakva je situacija s dividendom, da li netko zna? Nekad je bila vrlo izdašna.

Zavisi od dobiti. [thumbsup]

Nemojte biti sarkastični, ozbiljno sam pitao.

pa bit će opet dividende i to izdašne čim završi ova izmišljena kriza. bijedno je što su neki ovaj dragulj primjetili tek nakon ulaska bakića u top 10, a čovjek je navodno unutra već dulje vrijeme i stalno dokupljuje.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close