ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Osim toga tu je i izrazita nelikvidnost, nemogućnost dnevnog trgovanja, mnogo je razloga zašto većina ipak ovu dionicu zaobilazi u širokom luku.

Netko je izgleda čitao forum zadnjih dana pa se ukazao na bidu 🙂

A ništa nek drže onda novce u banci na 7-% kamate. [thumbsup]Kad prođe 200 kn onda izvade novce i juriš.Tada će biti i likvidna i u normalnom režimi i … [lol] [lol] [lol]

eto,ode…a sada da vidimo,ko će tuć po asku ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Čestitam speeddy,delboy i dr….Opravdan rast.A ja paametan čekam niže.Mogu joj stavit soli na rep.

klodovik

Čestitam speeddy,delboy i dr….Opravdan rast.A ja paametan čekam niže.Mogu joj stavit soli na rep.

Ništa ne brini biti će i jeftinije, možda ne ovolika količina na jednom ali po malo.

Šanto,oli ćete vi tući po bidu kad ste toliko sigurni.

klodovik

možda izkočia CR.Osiguranje…imaju baš 2.500 kom

Ništa ne brini biti će i jeftinije, možda ne ovolika količina na jednom ali po malo.
[/quote]

TSC je prodala cca 2350 komada (danas oko 1900) i ostalo im je još 145 komada. Možda sada kada su prodali 95% dionica, ovih preostalih 5% raspale po bidu.

Ne, još nisam ni jednu prodao a kupujem od 500 kn pa do 77 kn po dionici. Ja sam stalno lupao po asku, danas nisam.
Ovo tvrdim jer kriza nije prošla a prolaz nije ni na vidiku, morati ćemo još puno dionica prodati dok kriza ne prođe.

Ne, još nisam ni jednu prodao a kupujem od 500 kn pa do 77 kn po dionici. Ja sam stalno lupao po asku, danas nisam.
Ovo tvrdim jer kriza nije prošla a prolaz nije ni na vidiku, morati ćemo još puno dionica prodati dok kriza ne prođe.
[/quote]
Imam osjećaj da je ovo danas kupio Fudurić nakon što je neki dan prodao 500 kom po 98 kn.

možda izkočia CR.Osiguranje…imaju baš 2.500 kom

kupac je uzeo 2500 komada, a prodavači su razni

New Report

Close