Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Osim toga tu je i izrazita nelikvidnost, nemogućnost dnevnog trgovanja, mnogo je razloga zašto većina ipak ovu dionicu zaobilazi u širokom luku.
A ništa nek drže onda novce u banci na 7-% kamate. [thumbsup]Kad prođe 200 kn onda izvade novce i juriš.Tada će biti i likvidna i u normalnom režimi i … [lol] [lol] [lol]
Čestitam speeddy,delboy i dr….Opravdan rast.A ja paametan čekam niže.Mogu joj stavit soli na rep.
klodovik
Čestitam speeddy,delboy i dr….Opravdan rast.A ja paametan čekam niže.Mogu joj stavit soli na rep.
Ništa ne brini biti će i jeftinije, možda ne ovolika količina na jednom ali po malo.
Ništa ne brini biti će i jeftinije, možda ne ovolika količina na jednom ali po malo.
[/quote]
TSC je prodala cca 2350 komada (danas oko 1900) i ostalo im je još 145 komada. Možda sada kada su prodali 95% dionica, ovih preostalih 5% raspale po bidu.
Šanto,oli ćete vi tući po bidu kad ste toliko sigurni.
Ne, još nisam ni jednu prodao a kupujem od 500 kn pa do 77 kn po dionici. Ja sam stalno lupao po asku, danas nisam.
Ovo tvrdim jer kriza nije prošla a prolaz nije ni na vidiku, morati ćemo još puno dionica prodati dok kriza ne prođe.
Ne, još nisam ni jednu prodao a kupujem od 500 kn pa do 77 kn po dionici. Ja sam stalno lupao po asku, danas nisam.
Ovo tvrdim jer kriza nije prošla a prolaz nije ni na vidiku, morati ćemo još puno dionica prodati dok kriza ne prođe.
[/quote]
Imam osjećaj da je ovo danas kupio Fudurić nakon što je neki dan prodao 500 kom po 98 kn.
možda izkočia CR.Osiguranje…imaju baš 2.500 kom
kupac je uzeo 2500 komada, a prodavači su razni