Ne izgleda dobro.
Zašto I čokolade od riže u svijetu nisu na policama u Japanu? Još da ih je Mirko Filipović svojedobno malo reklamirao tamo, napravili bi posao.
Druge inozemne firme mogu prodavati u našem dvorištu, a mi ne možemo u njihovom?
Zašto su naši manageri inferiorini? Imamo dobar proizvod, a ne znamo ga prodati.
Koji smo mi plašljiv narod…
izgleda da isti postavlja naloge na kupnji da podigne ljestvicu,te u zadnjim sekundama bježi.
definitivno,treba se maknuti i naplatiti strpljenje,pogotovo kad vidimo što nas čeka .
Nitko od top 10 ne želi ovo kupiti !?????
znaju li nešto ?
znaju, znaju
[smiley] [smiley] [smiley] [smiley] [smiley]
želi, želi
želi, želi
Zašto ne kupi, ako želi?
[/quote]
Možda zato jer čeka na 75 ?
[lol] [lol]
Ova dionica me podsjeća na Kraš 1999.Cijena 50 kn,dividenda 15 kn.Naravno bile su krizna vremena
(zvuči poznato?).A što reći nego da će neki rađe ulaziti na razinama preko 200 kn nego sada. Zato je burza toliko zanimljiva, ima mjesta za sve "igraće".Zato ne razmišljati previše zašto netko prodaje ili kupuje na tim razinama,već treba djelovati..Ako ste pravi investitori znate prepoznati da li dionica vrijedi ili ne.Ako mislite da ne vrijedi tražite neku drugu dionicu i sretno vam bilo… [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [pray] [pray] [pray] [bye] [bye] [bye]
Za sve nas najbolje bi bilo da ovo kupi jedan kupac .
Strpljen spašen..Kroz 3 do 5 godina gotovo sa 100% točnošču mogu garantirati tu cijenu.Istina da to treba dočekati,ali ipak izračunajte povrat na uloženi kapaital u tom roku. [thumbsup]U podravku sam ulazio 1999 (prosjek 65 kn)i izašao na 580 kn nakon cca 8 godina. [thumbsup]Naravno da sam mogao puno više i u kračem roku zaraditi na brodarima i građevinarima (što ne znači da nisam).Ali uvijek treba imati takvu dionicu u portfelju koja se sama po sebi odraditi rasr jer je višestruko podcjenjena.U svakom slučaju niti se ne može ući u ovu dionicu sa većom količinom a da se ne podigne cijena.Međutim ovo je jedinstvena prilika (zbog crnih vijesti:velika zaduženost države,moguće hiper inflacija….)Usprkos svemu onaj tko se je spreman nositi sa tim rizikom višestruko će profitirati.Kad se skine ovaj veći nalog dolazit će slični takvi po još povoljnijoj cijeni jer će se stvoriti psihoza i strah i pitanja (tko to prodaje tako jeftino,vjerojatno nešto zna i sl.) [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
ljudi, svi mi dobro znamo da zvečevo vrijedi minimalno 800 kn po dionici u preuzimanju ili na bilo kojoj normalnoj burzi, osim ovdje. alviru je 800 kn ponuđeno ali je odbio i rekao da zasad nije zainteresiran. o čemu mi pričamo. kom se prodaje neka proda, a mi ostali čekat ćemo jer kad-tad burza će vrednovati realno jer kriza bi uskoro mogla završiti.
Baš ste smiješni. Ako Vam ova dionica vrijedi toliko pa dajte skinite tog slona iz staklane. Stvarno Vam nudi paket po smiješnoj cijeni, a vi ovdje cvilite kako je to super cijena, a ne možete svi skupa ulupati 200.000 kn u ovu dionicu. Presmiješno.
Ja više ne znam što se može očekivati od firme Zvečevo, ali postoji pozitivna opcija, a najjača je da firma bude prodana i to nekome tko zna prodavati, a Zvečevo ima dobre proizvode za tržište i dobar potencijal za izvoz.
Sve u svemu, onaj tko ostane unutra trebat će i sreće.
Da firma uzme dvojicu pravih managera za dvije godine bi napravili značajan iskorak u poslovanju, siguran sam. Osobno mogu reći da me okus čokolada oduševljava, po meni najbolje "čokse".
Ne kužim zašto im izvoz nije jači, kombinacija za proboj ima na pretek.
Ljuti me nesposobnost naših managera kad je u pitanju ino-poslovanje.