SLK, ja te kužim, al ajmo "bacit" malo pozitivne vibre. Vidjet ćemo hoće li napravit nešto u Španjolskoj.
pala dionica,pa kad već nema zadovoljstva u zaradi,ima u sexu .
Bakicee…ličiš mi na jednu tetu iz Šila ? A i po regiji ulaganja si tu [wink]
SLK, ja te kužim, al ajmo "bacit" malo pozitivne vibre. Vidjet ćemo hoće li napravit nešto u Španjolskoj.
U svakom slučaju sam za pozitivnu vibru, ispričavam se ako je zvučalo drugačije.
Pozitivna je bila kampanja sa malom Lanom Jurčević, bilo bi dobro ponoviti.
Španjolska…ako se na domaćem terenu bolje prodaje raznovrsni uvozni škart bolje od mikada,nadajmo se da je i tamo slično,pa će i Zvečevo imati dobru prođu na početku( jer je uvozno),a kad se pročuje glas o kvaliteti,najbolje bi bilo da tamo naprave novi pogon. [tongue]
nisam uspio ubaciti u prethodni post..pa moram dopisati u novi [angry]
pala dionica,pa kad već nema zadovoljstva u zaradi,ima u sexu .
Bakicee…ličiš mi na jednu tetu iz Šila ? A i po regiji ulaganja si tu [wink]
…hm…prepoznavanje ne ide dobro ni policiji…a kamoli tebi… [smiley],a vidiš da ne ulažem u Tihu,Šilo..,a bome niti u apartmane… [rolleyes]
više voliš vrtić ?…i GP KrK ?
…a to sam davno prošla… [lol] …a u GP Krku je samo jedan dioničar…a to može biti samo djedicaaa,…al ovdje je tema čokolada… [cool]
Ne bih se štel petljati u vaše cvrkutanje, ali čini se da ste stvoreni jedno za drugo. Zapravo, i vaši nickovi su stvoreni isti dan… [cool]
uživajte
Ne bih se štel petljati u vaše cvrkutanje, ali čini se da ste stvoreni jedno za drugo. Zapravo, i vaši nickovi su stvoreni isti dan… [cool]
uživajte
…vidi,vidi…stvarno…bumo proslavili rođendan u Rivici zajedno… [cool]
jednom smo pred badnjak,ali može i ljeti !
hehe..ako se čokolada ne rastopi do tada,inače će biti roštilj na plaži umjesto Rivice [tongue]
Ma cher Odette,
Ma cher meme,
Mon adipeux ami Crumarix,
A u svezi sa uklanjanjem naloga, mon adipeux ami Crumarix, nekoliko stranica unatrag pisao sam kako sam konačno dočekao nesretnika što mi je prodao dvije stotine i dvanaest udjela po sedam i pol desetina kuna. Sljedećeg miserablea čekat ću uskoro na povijesnih četrdesetak kuna. Bit će i toga uskoro, s obzirom u kakvom stanju se nalazi naše gospodarstvo…
A što je dalje s prijedlozima za rebranding…?
Avec amour,
Pozdravčić,kolega po ulaganju,
Pošto mi se trenutno oslobodilo nešto kesha,a u kontekstu gore navedenog,spreman sam već u ponedjeljak preuzeti Vašu štafetu,koja vam je očito preteška zbog spoznaje o dodatnom padu vrijednosti na gorespomenutih 40ak kuna.Ako se slažete s cijenom 80 Kn,koja je 100% premija na vaš izračun,slobodno poklopite moj nalog,ili istaknite Vaš na strani prodaje.
Nakon toga,siguran sam da će Vam biti mnogo ugodnije čekati povijesnu razinu.