Istina, jos odavno je Mikado jedino bila Zvecevo cokolada s rizom. Valjda su iskoritili poznato ime i samo prosirili paletu cokolada na racun starog, najpoznatijeg Zvecevo cokoladnog proizvoda. E sad, bice da nisu razmisljali na taj nacin da bi im to ime moglo zasmetati npr. ako se pozele siriti na Japan. Ali za druga trzista, koja nisu upoznata s njihovim proizvodima, uvijek je moguce smisliti drugo ime za istu liniju cokolada.
Mon cher monsieur ,
…hm…ta čokolada je i onako bila "brendirana" za bivše jugoslavensko tržište…
dal sad treba ići čak do Japana,ne znam… [rolleyes]
ali da, recimo na rusko tržište…koje nam je po nekim obilježjima puno bliže…jedino da joj promijene ime …u recimo Babuška… [proud]
…en ce qui concerne…
ajde ekipo na ZVCV,dan je dosadan,da vidimo koliko je među nama špekulanata,povucite svi naloge s prodaje,pa da vidimo kao to onda izgleda,eto,neka danas do 16,ne bude barem nas forumaša ( unutrašnjih neprijatelja,petokolonaša…itd ),na prodaji.
Prodaja me ne zanima do daljnjeg. Jedino dokup, ali trenutno ni tu nisam prisutan.
Prodaja me ne zanima do daljnjeg. Jedino dokup, ali trenutno ni tu nisam prisutan.
Jesam ja, ja sam stalno tu. Čim me neko obriše ja se ponovo nacrtam.
Ma cher Odette,
Ma cher meme,
Mon adipeux ami Crumarix,
Upravo zato, ma cher meme, doprijeti do prosječnog k+ konzumenta i stvoriti mu naviku da Mikado sada ima deset različitih okusa možda je i moguće (uz puno veću promidžbenu kampanju), ali objasniti isto tržištu bivše nam države… to je praktično nemoguće bez ogromne regionalne kampanje. Babuška je prilično vulgarna riječ za tako finu čokoladu… Ne zvuči li tako na hrvatskom? Vulgarno.
A u svezi sa uklanjanjem naloga, mon adipeux ami Crumarix, nekoliko stranica unatrag pisao sam kako sam konačno dočekao nesretnika što mi je prodao dvije stotine i dvanaest udjela po sedam i pol desetina kuna. Sljedećeg miserablea čekat ću uskoro na povijesnih četrdesetak kuna. Bit će i toga uskoro, s obzirom u kakvom stanju se nalazi naše gospodarstvo…
A što je dalje s prijedlozima za rebranding…?
Avec amour,
Mon cher monsieur ,
…zašto bi babuškaaa bilo vulgarno… [shocked]pa mislilo se na rusko tržište…
ne mislite li valjda mon monsieur da je i moj nick vulgaran…
a dal je to vulgarno Rusima sumnjam…
možda da je nazovu Sibirske noći…to je romantičnije… [smiley]
до свидания
Mon cher monsieur ,
…zašto bi babuškaaa bilo vulgarno… [shocked]pa mislilo se na rusko tržište…
ne mislite li valjda mon monsieur da je i moj nick vulgaran…
a dal je to vulgarno Rusima sumnjam…
možda da je nazovu Sibirske noći…to je romantičnije… [smiley]
до свидания
Oho BAKICAAA znaš pisati pa ruski. To znači da si išla u osnovnu školu 60ti g. prošlog stoljeća kada smo bili dobri sa rusima. Možda griješim?
Sjećam se Bakice s Diokija. Bila su to dobra vremena, zaradilo se brate dobrih para.
Bakica je bila cool, a što se slike tiče ne vidim dobro jer je sitna, al izgleda da bakica dobro izgleda.
puno ste se raspisali u zadnje vrijeme…što vam se dogodilo?
Vrijeme je da se malo zivne, ako ne moze na burzi, onda bar na forumu.
…hm..,dobra čokolada podigla raspoloženje… [proud]