ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sorry što sam danas malo skinuo cijenu, ali morao sam prodati nešto sitno jer mi je trebala lovica.
Čim mi stigne prva plaća, a hvala Bogu nije loša odmah idem u buy.

Istina, dobro se reklamiraju i reklame su lijepe, neka samo…

Skinuo bi ti i više,ali te zapalio onaj skriveni,priznaj [tongue],opasno je sada rušiti cijenu,ako pratiš trgovanje,znaš koliko je dionica prošlo po nižoj cijeni,dakle,nema baš puno dionica koje bi se prodavale,a da imaju plus,dok sada prodavati s minusom je čista ludost,pa prošla je panika [wink]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Definitivno si u pravu. Zato sam i prodao tek nešto više od 5% portfelja Zvečeva (je´l se tako kaže :))
Inače priča s Konzumom je dobra, ali naravno ima svoju cijenu. Todorić je valjda ok tip, al taj će izmust sve što se da…
Primjerčić: Mond i Super su u Konzumovim dućanima 4.99 kn, a u supermarketima 3.79 kn pa si ti brale misli koliku maržu ima na 4.99 kn.

Ne bih ponovno htio načimati temu, ali me čudi da ne zašprehaju sa Nestleom kada su nekada bili strateški partneri. Da sam ja u upravi ja bih iskoristio tu povijesnu činjenicu, pa to nisu male stvari.
Ili bi špreha išla u pravcu da Zvečevo proizvodi čokolade za Nestle za regiju ili da Nestle distribuira njihove čokolade na stranim tržištima i sl. Našlo bi se prostora. Bez zafrkancije, ali Mikado čokolade su bolje od Nestleovih.
Zaboravio sam reći da danas nije rijetkost da konkurencija surađuje. I sam sam bio živi svjedok toga u svom poslu – tu smo konkurencija, tamo partneri…

Iruda mu, pa je´l ima tko ovdje da radi u Zvečevu pa da nam da neku info iznutra!!?
Kako ide prodaja, je´l ide novi asortiman itd…?

Ajde majstore oladi malo!

Od kada si ušao u ovu dionicu vodiš nekakve monologe ne bi li skinuo nervozu.
Ne ide tako brale. Financijska je industry u kurcu, a bit će i gore.
Ušao si u krivo doba i sad ako ćeš prodavat,prodaj, a ako mo’š čekat čekaj.

I tako bi ti bilo da si ušao u bilo koju drugu

Stock, možda si upravu, ali kako god okreneš ružno se izražavaš.
Bolje da sam i nervozan nego da sam takav dripac ko ti.

Nijednom riječju te nisam osobno uvrijedio, vreću za udaranje potraži na drugom mjestu.

Ajde majstore oladi malo!

Od kada si ušao u ovu dionicu vodiš nekakve monologe ne bi li skinuo nervozu.
Ne ide tako brale. Financijska je industry u kurcu, a bit će i gore.
Ušao si u krivo doba i sad ako ćeš prodavat,prodaj, a ako mo’š čekat čekaj.

I tako bi ti bilo da si ušao u bilo koju drugu

ipak je lakše čekati kad redovito kaplje dividenda

hihihihi…skoro redovito….

ali,šalu na stranu,ajde vi malo spustite cjene,a vi drugi dignite,pa zaokružite par transakcija,da se približe bid i ask,pa svako malo prodajte jedni drugima,i dižite po par postotaka tjedno,1-2 ne više,i eto vas na 300kn,a onda će NAVA banka opet u shoping,hebiga,kupili su od Flokija 5000 komada po 300,i sad im obraz ne dopušta da kupuju i dokupljuju ovako "bezobrazno jeftino". I u tren ste na 400,što je sasvim pristojna cijena,a da bi došla na 500,tu će vam pomoći Grafocolor,on ne kupuje jeftinije od 500 ( ili kompenzira po toj cijeni [lol] )…no,u svakom slučaju,barem mirno spavate,cijena je dotakla dno uz minimalni promet,i definitivno,ona nema kuda nego gore.

Fali akcija,ali to morate sami odraditi,Bez prometa,nema ni rasta.

uf,ovo danas je bilo gadno,a koliko se vidi,ima raspoloženi prodavač,koji ne pita pošto…za sada je prolio do 110 preko 400 komada..ali i pojavilo se još 100-ca na prodaji..možda su to ovi koji su danas kupili,pa oće 10%..ko zna. Samo da nije nešto loše procurilo,nebi trebalo o ovom ozračju.

Ima netko info?

@ 777,ako si ti ovo složio,nije lijepo od tebe.

zar su naši ljudi najgori ulagači svijeta? pa što je bilo gadno? netko je prodao dionica po cca 40000 kuna i to je tebi gadno? ljudi, zar ne shvaćate da se ne mogu izvlačiti zaključci iz burzovne trgovine. svak ima neki razlog zašto prodaje. ja primjerice kupujem i čekam da me poklope. čemu žuriti? čemu uvijek zaključci?

...povijest se ponavlja...

Cruma, nisam ja. Iako baš nije lijepo za oči ipak je irelevantno. Vjerujem da nas sve zanima godišnje financ. izvješće i kad će novi asortiman proizvoda.

Samo me brine način i brzina transakcija,a i količina je bitno iznad prosjeka Daytradera…netko izlazi,a zašto,valjda samo isti zna.

New Report

Close