ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što ih čeka?

Redukcija plina?

Možda,ali gledano u odnosu na sentiment tržišta,rast Crobex-a,cijene koje traže su veoma povoljne,što će se i pokazati idućih dana.Pogotovo,jer je cijena pala ovako nisko usprkos dobrom izviješću,a zbog opće panike,dijelom i zbog lošeg glasa koji se pronio zbog neisplate dividende.

Eto,dividenda je sjela,4Q se očekuje najbolji do sada,a i bid se slaže.

redukcija plina? možda…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Možda,ali gledano u odnosu na sentiment tržišta,rast Crobex-a,cijene koje traže su veoma povoljne,što će se i pokazati idućih dana.Pogotovo,jer je cijena pala ovako nisko usprkos dobrom izviješću,a zbog opće panike,dijelom i zbog lošeg glasa koji se pronio zbog neisplate dividende.

Eto,dividenda je sjela,4Q se očekuje najbolji do sada,a i bid se slaže.

redukcija plina? možda…

na osnovu čega si zaključio da će 4Q biti najbolji do sada?

Investicijski ciklus je gotov.Novi proizvodi zu zauzeli tržište,i prepoznati su.Uostalom,reklame prije dnevnika nisu bačen novac.To je Hrvatski proizvod,a "kupujmo Hrvatsko" se polako ali sigurno primjenjuje.

12 mjesec,pokloni,..čokolada je univerzalni dar,slatkiša i alkohola se najviše troši upravo sada.

Cijene sirovine su pale od 3.mjeseca na pola.

Uostalom,pričekajmo još malo,pa da vidimo.Inače,po zadnjem izvješću,koja je cijena dionice po tebi OK?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

ma na kojoj je ovo cijeni zvcv .
ma sta nije bio najpovoljniji od svih na cijeni od 450 kn .
ajmee a di mu je ona poveznica sa patriom i DDJH sa nekim poslovima , ma joj o cemu vi to ?

najvrednije stvari u životu su besplatne

Što se tiče projekta Patria to pouzdano znam da nema ništa od toga.
Crumarix je dao dobar presjek zbivanja. Inače cijeli zadnji kvartal je puno jači od svih ostalih po pitanju realizacije na tržištu.
Što se mene tiče prevladavaju pozitivni faktori, jedina stvarno loša činjenica je neizdrživa nametljivost stranih konkurenata.
U dućanu u mome kvartu / Zg. npr., Rittersport se uglavio na policu za novine, jednino oni tamo.
Ovo što danas imamo je stvarno pravi neobuzdani kapitalizam. Kad bolje promislim ova kriza će biti spas za svijet, a ne obratno. Možda ljudi dođu malo sebi, ovo na tržištu poprima tragi-komične situacije.
U Super-Konzumu gdje ja kupujem još malo pa nećemo imati kamo prolaziti od sve više i više polica.
Stvarno nam je Europa pomogla…poharali su nas, a što su nam donijeli!?
Što se tiče kvalitete prehrambenih proizvoda, ja sam najsigurniji kada kupim naš.
GMO, kisele kiše, voda koja više nije za piće, kemija u svemu i svačemu, toga u našim proizvodima nema, a u europskim?
Znate, Milka čokolade se rade od mlijeka sa vrhova alpskih pašnjaka i proizvodi su neiskazive kvalitete za djecu i odrasle…(o moj Bože!). Iako moram reći da je Milka (Kraft Foods) još dobra.
Ne može im se olako poreći da su ovo što imaju gradili desetljećima.
Ali kvaliteta je na Hrvatskoj strani, u to sam siguran!!!

Što se tiče dobiti za IVQ sve ispod 5 milja bilo bi veliko iznenađenje. Moja procjena 7-8 mil.

oki , da bi rijeci rekao . Imas PRAVO , to je to.

najvrednije stvari u životu su besplatne

Investicijski ciklus je gotov.Novi proizvodi zu zauzeli tržište,i prepoznati su.Uostalom,reklame prije dnevnika nisu bačen novac.To je Hrvatski proizvod,a "kupujmo Hrvatsko" se polako ali sigurno primjenjuje.

12 mjesec,pokloni,..čokolada je univerzalni dar,slatkiša i alkohola se najviše troši upravo sada.

Cijene sirovine su pale od 3.mjeseca na pola.

Uostalom,pričekajmo još malo,pa da vidimo.Inače,po zadnjem izvješću,koja je cijena dionice po tebi OK?

ako će imati dobit 5 milja u zadnjem kvartalu, to će biti prvi puta da je dobit iz poslovanja, a da nije rezultat prodaje zemljišta ili povrata preplaćenog poreza. To bi značilo dobit od nekih 15 kn po dionoci. treba vidjeti kako će biti i sa ukupnim prihodima. nadam se porastu u RH jer ih ima svugdje u svim trgovinama, u svim akcijama.
Očekujem rast prihoda, ali ne i neki ludi EBIT jer mi se čini da su se dosta istrošili za marketing, a i išli su s puno akcija.
Koliko vrijedi Zvečevo teško mi je sad procijeniti. Puno jasnija situacija će biti za godinu dana. Ja vjerujem da će za koju godinu biti u mogućnosti prodati Zvečevo za priželjkivanih 800 kuna po dionici, ali samo u slučaju da Alvir odluči prodati svoj paket. U suprotnom očekujem cijenu na razini od 200-300 kuna do nekog novog bull runa za tko zna koliko godina. Do tada treba skupljati dividendu koja nije mala i koja je redovita.

Ne znam jeste li primjetili da se Zvečevo full reklamira u prime terminu RTL-a uz prijenose rukometnih utakmica. Bome su dobro potegli za marketing. Ili možda kompenziraju čokolade sa Agrokorom za minute reklamiranja.

Ne znam jeste li primjetili da se Zvečevo full reklamira u prime terminu RTL-a uz prijenose rukometnih utakmica. Bome su dobro potegli za marketing. Ili možda kompenziraju čokolade sa Agrokorom za minute reklamiranja.

Ka god Ćiro kaže ĆUDO ja kupim malo ZVCV dionica.

Sorry što sam danas malo skinuo cijenu, ali morao sam prodati nešto sitno jer mi je trebala lovica.
Čim mi stigne prva plaća, a hvala Bogu nije loša odmah idem u buy.

Istina, dobro se reklamiraju i reklame su lijepe, neka samo…

Ili možda kompenziraju čokolade sa Agrokorom za minute reklamiranja.

Pa to možda i nije loša kompenzacija 😀 Šalim se, ali Konzum kao da nije čuo da je novac izmišljen, oni bi najradije sve "robnom razmjenom"…

E ova K plus čokolada u avataru ti, 3,49 kn je u Konzumu sad, mislim stvarno… baš bi me zanimalo koliku na tome maržu ima Konzum, kakva je točno proizvođačka cijena te prilično kvalitetne čokolade, i kakvu onda na tome maržu ostvari Zvečevo.

New Report

Close