Čujem da je predsjednik Mesić danas posjetio Zvečevo.
Je li pitao kad će konsolidirano izvješće objavit?
Vidim da i Lud, zbunjen, normalan sponzorira Zvečevo. Zna li netko ide li što bolje prodaja Jubilarnog i ostalih alkoholnih pića.
Nemam pravu info., ali mislim da ide bolje. Dobro su se pozicionirali u svim većim trgovinama (ovdje u Zg.), a mogu reći i to da im je Jubilarni izvrstan. Hm, baš dobra ideja, s obzirom da sam doma idem si potegnut jednu…´ajd živjeli!
S rižom ili brusnicama ili možda s lješnjacima
Lješnjacima.
http://www.pozega.hr/images/stories/Slike/Vijesti/2008_12/Mesic_Zvecevo.JPG
E sad…ono što sam govorio – ovakve informacije (sa slikama!) treba jače plasirati u medijima!!!
Daš kao informaciju o predsjedniku, a u stvari reklamiraš svoj najjači proizvod i samu tvrtku.
Dobili su predsjednika, što nije mala stvar, a to su slabo izreklamirali. Da im je PR jači to bi lako došlo do glavnog dnevnika itd. Hebi ga…biće bolje
to prava čokolada? :D, blago našem predsjedniku…, prvi puta sam poželio biti predsjednik vidjevši kakvu je "čokoladicu" dobio 😀
P.S. Ej mi svi ovdje stalno pričamo o Mikado čokoladama (od kojih, onu sa brusnicom… ej ludim za njom, nema bolje na svijetu!), međutim ima tu i drugih izvrsnih stvari a koje svi zapostavljamo nešto, naime baš sam večeras jeo Fantasy (onu sa narančom, 66 % kakao), meni je to baš ono jedna odlična klasična crna čokolada, nekad davno sam konzumirao Swiss Delice tamne čokolade sa narančom (to mi je bio "najbolji omjer cijene i kvalitete" :D), to mi je općenito bila među omiljenim linijama (tamne sa narančom), a ova od Zvečeva, stvarno je u potpunosti dostojna zamjena "švicarcima", nisam je u ono vrijeme dok su me te tamne držale konzumirao, ali tako mi je sada bio gušt, i takva sjećanja… potpuno je u rangu sa stranim, nisam baš naviknuo na domaće tamne čokolade, ali to je zapravo sada najbolji omjer cijene i kvalitete, ove naše su jeftinije svakako a odlične su, morat ću jedno testiranje/degustaciju napraviti, da si usporedim Lindt, Swiss, Zvečevo, Kraš… Bit će to ugodan eksperiment 😀
Da znaju napravit čokolade znaju. Al na tržištu je banana jer je uvoz grozan. U zadnjih 15 godina Hrvatsku je koštalo otvaranje prema svijetu, svakako smo izvukli deblji kraj.
Ako pogledate povijest Zvečeva na njihovim web-stranicama vidjet ćete da su svojedobno imali ugovor o strateškoj suradnji sa ni manje ni više nego Nestleom.
Mislim da bi ste tu moglo štošta napraviti, zašto ne obnoviti stare veze?
Ali problem je što su Alviri tehnolozi i taj dio dobro rade, ali ne razvijaju tvrtku u onim sofisticiranijim vještinama kao što je strateško planiranje, povezivanje, pregovaranje, odnosi s javnošću i sl.
Stvarno me čudi da nema uske suradnje s Nestleom kada je u povijesti bilo tako.
Alviri su svakako tip sirovih ljudi, al neka ih Bog blagoslovi za naše dobro…
Stvarno me čudi da nema uske suradnje s Nestleom kada je u povijesti bilo tako.
ma nema tu što čuditi, tako ti to ide, dok te trebaju trebaju te, kad te više ne trebaju zaborave na dobru i korektnu suradnju, više nismo suradnici nego konkurenti, tako je to uvijek… Pa i TDR je surađivao sa Philip Morrisom, a danas je ne konkurent nego najljući neprijatelj najprljavijih taktika "legitimne tržišne utakmice". Stvar nije baš slična, ali poanta je ista, sve te suradnje velikoga sa malim, funkcioniraju samo dok velikom to odgovara, a to nikad nije vječno…