ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

asdf…što si htio reći? K plus čokolade već dulje vrijeme proizvodi Zvečevo.

da sam ih danas prvi puta vidio u trgovini. kupio jednu za probu. za jednu robnu marku izgledaju jako dobro.

Rade i robnu marku za Plodine. Također vrlo kvalitetna.

Rade i robnu marku za Plodine. Također vrlo kvalitetna.

ja kupujem uglavnom u getrou. izbjegavam robne marke jer uglavnom izgledaju jadno. pogotovo u getrou. zato sam se iznenadio prvenstveno sa ambalažom K plus čokolade. od 200 g je čak u kartonskom omotu.

To ipak ništa ne govori o preuzimanju. Ja znam da interesenata ima, međutim mislim da Alviri neće prodavati firmu jer se tu radi o ponosu (opravdanom) i sigurno imaju viziju stvaranje relativno jake firme u svojoj branši.

Vidim jutros je bilo borbe za ovih 50 komada po 90 kunića. Tko je imao najbrži prst?

Ja sam bio spor a to valjda ide s godinama.

Izgleda da je preuzimanje započelo. Za Konzum K plus čokolade prizvodi Zvečevo. Izgledaju jednako dobro kao i ostale čokolade.

Te "nove" K plus cokolade su na tzistu od kada i nove mikado cokolade, dakle vise od 1 godine. Po kvaliteti su nesto losije od mikada, ali ambalaza je ok.

vidim da se zvečevo reklamira i u prime terminu na HTV. da to nije možda kompenzacija sa Agrokorom?

Koje je to prime vrijeme, nisam primjetio? Doduše slabo gledam telku…
Vidim jučer u Super Konzumu u Zg-u Milka se razbacala s reklamama, al ono totalno, pored svake blagajne neki panoi. I odem na odio čokolada sa si ubodem jedan Mikado i skužim da su Milke razgrabljene, većina njezinih polica prazna, strašno…kažem strašno jer su Mikado čokolade definitivno bolje od Milkinih, ali eto što ti je brand.
Nisam ljut Kraft foods (Milka) nego na naše ljude koji daju prednost stranim proizvodima u odnosu na naše. Ne bih htio izigravati neku domoljubnost, ali ja stvarno kupujem hrvatske proizvode gdje god je to moguće, a tu i tamo si piknem i nešto izvana pa ću ponekad uzeti i Milku.

S obzirom da volim čokoladu kužim malo situaciju. Evo npr. Kanditova čokolada s krupnim lješnjacima koma, ali od naračne po meni super. Preporučam!

Vidio sam danas u Dioni prigodno pakovanje Franck Kave i Mikado čokolade zajedno.
Tako treba, povezivati se s dobrim firmama i brandovima. Činiti jedan proizvod s Franck kavom
(ciglica) je "potez koji se traži".

hehe super, kupujmo hrvatsko! Zvečevo i Franck dvije su moje vrlo drage dionice, ne zna se koja više podcjenja, svaka na svoj način, ali "sličnim intenzitetom" 🙂

Htjedoh napraviti analizicu kretanja prihoda za 3-4 godine koristeći podatke sa ZSE, ali nema šanse, u jednom izvješću podaci za razdoblje prošle godine su toliki pa odem na to izvješće kad ono drugačiji i uglavnom tako. Stvarno "show me emotion".

Međutim, mislim da ima i jedno dobra: dugoročne i kratkoročne financijske obveze u zadnjem kvartalu u odnosu na IQ ove godine su veće 15 mil. kuna. Ako ja dobro rezoniram tih 15 milja umanjuje dobit, a možda su uzeti za pripremu novih projekata. Naime treba kupiti sirovine za nove proizvode, pa ambalažu i što-šta.
Ima li tko iz Zvečeva na ovom forumu pa da nam pikne koju inofrmaciju iznutra, onako općenitu?

Moglo bi uskoro i po asku

New Report

Close