Delboy, otkud ti ove cijene 700-800 Kn… Evo ima sad po 289 pa nitko neće kupiti.
Daj nam neke informacije.
Znam da u prošlom postu nisam rekao ništa konkretno pa možda više zbunjujem negoli drugo.
Ipak, reći ću samo ovo: imao sam sastanak na visokom nivou u Zvečevu. Ono što sam čuo i vidio izrazito je pozitivno. Trebao bih biti konkretniji, ali nekako ne mogu…to je najviše što mogu reći.
U svakom slučaju, osladiće nam se ova godina…
Ukoliko su informacije koje su doprle do mene točne, Zvečevo trenutno proizvodnjom ne može pokriti potražnju. Koliko je to dobro jer govori da je potražnja izuzetna, toliko je i loše jer se ne koriste svi potencijali koji su se ukazali.
Nevjerojatno, ali ovo je već druga dionica koju imam, a koju muči sličan problem.
I obe su cjenovno usidrene tako nisko da je to nemoralno.
Istina je da je za skok cijene potrebna jača dobit što za sada nije slučaj, al kad krene…a krenuće već ove godine. Mislim da će nam uskoro biti veći problem opće stanje na tržištu kapitala nego samo Zvečevo. Zvečevo sigurno ide u dobrom pravcu, imaju jak novi asortiman, a prve stvari ćete vidjeti već za 10-ak dana. Najljepše dolazi na jesen…
Istina je da je za skok cijene potrebna jača dobit što za sada nije slučaj, al kad krene…a krenuće već ove godine. Mislim da će nam uskoro biti veći problem opće stanje na tržištu kapitala nego samo Zvečevo. Zvečevo sigurno ide u dobrom pravcu, imaju jak novi asortiman, a prve stvari ćete vidjeti već za 10-ak dana. Najljepše dolazi na jesen…
Kod Zvečeva očito neće biti problem profitabilnost već nezainteresiranost javnosti za ovu dionicu. Trenutna cijena to najbolje pokazuje. Očiti je da bez nekog velikog događaja kao što je opreuzimanje nema rasta cijene. Ono što veseli je kontinuirano isplaćivanje dividende koje će nam pomoći da lakše dočekamo porast cijene.
valjda će biti 10tak kuna dividenda…i 7 bi me zadovoljilo u ovim kriznim vremenima. moramo izdržati do 10-11 mjeseca…onda opet hrpa dobrih vijesti
Srpski tajkun Rodoljub Drašković kupio je sisačku konditorsku tvrtku Euro Food Markt d.o.o iz Siska za 20 milijuna eura, prenosi B92….
Vaš link
Koliko onda po tome Zvečevo vrijedi ?