Meni prije izgleda da su je i Zitnjak završio u cuapajzu koji se sad zove Fortenova grupa, a da se dionicari mogu pozdraviti sa svojim dionicama.
Al za dodatna i precizna tumačenja molim kontaktirati samo društvo odnosno nekog tko se bavi ovom materijom.
[/quote]
ne, zitnjak nece biti preslikan – nema zitnjak plus
kaed ce biti odblokiran – nije mi jasno – sta ceka hanfa – nagodba je gotova, novih činjenica nema
Skdd je Fortnovu knjizio za vecinskog vlasnika i zitnjaka nije snasla sudbina leda,zvzd,..
Nisam siguran da kao novi vlasnici nisu obavezni dat ponudu za preuzimanje ostatka dionica, a trgovanje bi se sigurno trebalo uskoro nastavit
Pozdfav
Skdd je Fortnovu knjizio za vecinskog vlasnika i zitnjaka nije snasla sudbina leda,zvzd,..
Nisam siguran da kao novi vlasnici nisu obavezni dat ponudu za preuzimanje ostatka dionica, a trgovanje bi se sigurno trebalo uskoro nastavit
Pozdfav
veoma sumnjam da su u nagodbi zaboravilibizuzeti sebe od te obveze
sta hanfa ceke .- da i forte proopadne pa da onda tek odblokiteqaju
Pozdfav
Ponudu za preuzimanje dionica od ostalih dioničara prema odredbama Lexa nisu obavezni dati.
Trgovanje bi se trebalo nastaviti kad sudsko rješenje o završetku postupka izvanredne uprave nad društvom Žitnjak d.d. postane pravomoćno , a to je istekom žalbenog roka od 8 dana ukoliko nitko ne uloži žalbu ili završetkom postupka po žalbama ukoliko budu podnijete.
Zanimljivo da je preneseno na Fortenova grupu a ne Konzum plus.
Pozdfav
Ponudu za preuzimanje dionica od ostalih dioničara prema odredbama Lexa nisu obavezni dati.
Trgovanje bi se trebalo nastaviti kad sudsko rješenje o završetku postupka izvanredne uprave nad društvom Žitnjak d.d. postane pravomoćno , a to je istekom žalbenog roka od 8 dana ukoliko nitko ne uloži žalbu ili završetkom postupka po žalbama ukoliko budu podnijete.
[/quote]
to je suludo – pa žalbe mogu trajati 5, 10 god.
suludo
Ma isplate nas sve kao i Agram i sve rijeseno. 🙂
Evo i polugodisnjeg FI. 🙂 A trgovanje?
Ako sam ja ovu obavijest dobro shvatio dioničarima Žitnjaka d.d.
ostaju njihove dionice ili? Nisam baš pratio, da li tko zna da li u
ovom slučaju postoji zrcalno društvo?
Nad gore navedenim održivim društvima postupak izvanredne uprave je završio
temeljem čl. 29.1 Nagodbe. Nagodba koju su vjerovnici prihvatili a sud potvrdio
rješenjem posl.br. 1138/17-2823 dana 06.srpnja 2018.godine koje je potvrđeno
rješenjem Visokog trgovačkog suda RH posl.br. Pž -5140 /18 od 18. listopada
2018, je u odnosu na navedena održiva društva provedena. Navedena društva
nastavljaju poslovanje, tražbine vjerovnika će se namiriti tijekom poslovanja
istih a dioničari i udjeličari zadržavaju sva prava jer Nagodba ne dira u prava
postojećih dioničara i udjeličara održivih društava.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/zPbC6gkrGFBKj8lHvNMtSQ==.pdf
dionice ostaju – ali koliko vrijede
sve je pod zalogom – do zadnjeg čavla
i tako jednog lijepog dana nešto pođe po zlu i cap-carap – ode žitnjak vjerovnicima
ovo je radioaktivno – ovo je agročernobil 2
ide trgovina .- od pon
koliko ovo vrijedi kad su jamci za milijardu eura
ovo je radioaktivno ali dioničari će moći bar nešto izvući
http://zse.hr/default.aspx?id=93646
ŽITNJAK d.d. – Rješenje HANFA-e o nastavku trgovine – HRZTNJRA0005
jel ima mogucnosti da se vrati još koja dionica na ZSE ? mislim sta su bile pod Agrokorom