Vjerovatno opet ponuda za otkup preostalih dionica kako bi došli na 95% dovoljnih za squeez out, samo će ovaj put morati malo odrješiti kesu. Ili neće, meni opet dobro… [emo_namigusa]
Gledam malo stanje ztnjk i stvarno što se tiče pokazatelja možda najbolja ponuda na zse.
Međutim, gledam ima samo 20 zaposlenih, prihod cca 30 min kuna, neto dobit cca 4 mil. To su samo neki od faktora koji me upućuju na to da je to relativno malo dioničko drušvo. Pitam se koja je uopće funkcija ztnj danas kao dioničkog drušva u sklopu Konzuma?
Mislim njima da padnu prihodi cca 15-20 posto mijenjaju kompletnu sliku o društvu. To je danas malo društvo, bilo kaka v šok za tu firmu značio bi velike probleme po meni…
Ili tu ima neka pozadina cijele priče? Molio bih kolege koju su upuceni u ovu dionicu da podijele par korisnih informacija…
hvala,
Zna li neko sto je sa 34 miljona, posudenih po FI, koje se vode kao kes?
Pa lijepo Vam piše kolega u bilanci da su to Dani zajmovi povezanim poduzetnicima [emo_namigusa]. A tko su povezani poduzetnici možete zaključiti po vlasniku….
Nadam se, kao i to da će ovaj put biti pametniji pa ponuditi malo više od 120 kn, posebnu uzevši u obzirom da je BV oko 860 🙂
Hoće li Žitnjak imati kakve koristi od preuzimanja Mercatora, držim da bi trebao imati rast poslovanja, ali ovdje sam relativno malo prisutan i nisam radio “due diligence” ko što Toda ovih dana radi na Mercatoru.
Koliko ima Mercatora u Zagrebu, valjda će mu ZTNJ biti dobavljač, rast prihoda pa i drugih lijepih stavki?
Kakva su vaša razmišljanja. Hvala!
molim novu kamikazu koja misli prodavat po 170kn da se slijedeci put malo ranije pokaze..taman se zagledao u naguravanje na bidu koke-r-a i zakasnim na ovaj poklon paketic od 9 kom [emo_naivan]