šta je decki nervoza prenano se prodali prodat cu vam ja po 300 i kusura za koji mjesec [lol]
ne znam samo što čekaš, poskidaj onda sve do 200 kn, pa onda čekaj nas do 2055. da od tebe otkupimo po 300 kn [lol]
lopina je ražanj već napravio i sad još čeka zeca (tj. tebe da mu otkupiš i preostalo po 150 kn [thumbsup] )
[/quote]
ja vas cekam na 300 ustvari tko zna jel imate opce dionice [wink]
lopina je ražanj već napravio i sad još čeka zeca (tj. tebe da mu otkupiš i preostalo po 150 kn [thumbsup] )
Zar mu je još ostalo? Od svih 23kom kupljenih?
Novi TOP10, dan poslije [lol]
ŽITNJAK D.D./REDOVNA ZTNJ-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. KONZUM D.D. 177.019 86,08 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZMO 5.316 2,59 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 947 0,46 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HABERLE SAŠA 400 0,19 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PRAKIŠ BOŽIDAR 363 0,18 Osnovni račun ODRA, HRVATSKA
6. WERKOS DOO 239 0,12 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
7. FIŠTER DARIO 226 0,11 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. PBZ D.D. 212 0,10 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. LEŠIĆ ZDENKA 196 0,10 Osnovni račun VINKOVCI, HRVATSKA
10. LEŠIĆ IVAN 193 0,09 Osnovni račun VINKOVCI, HRVATSKA
Ukupno: 90,02
Dakle, gospođa Golub je (veći?) dio svojih dionica prodala – gospodinu Lešiću, koji sad puše za vratu svojoj (vjerojatno) – supruzi [proud]
N
Zar mu je još ostalo? Od svih 23kom kupljenih?
[/quote]
danas nije bilo interesanata za prodaju mora se ljestvica dignut malo više za kupnju
Nema ništa od ovoga.Počelo s Snježanom i završilo s Snježanom.Uzela žena svojih 10% i arivederći Roma…tako se to radi [thumbsup]
Vlada: Početna cijena dionica bit će zadnja cijena na Zagrebačkoj burzi Autor/izvor: Marina Šunjerga – marina.sunjerga@seebiz.eu ZAGREB – U skladu s Programom gospodarskog oporavka država je donijela pravilnik o prodaji dionica i poslovnih udjela u vlasništvu države. Na burzi će se kroz javnu dražbu prodavati dionice i poslovni udjeli trgovačkih društava u kojima država posjeduje do 50 posto temeljnog kapitala, ukoliko temeljni kapital kompanije ne prelazi pet milijuna kuna. Odluku o prodaji imovine nominalne vrijednosti do 100 milijuna kuna donosi Upravni odbor Fonda, a za prodaju imovine iznad 100 milijuna kuna potrebna je odluka Vlade. Na dražbi će se cijene povećavati po 1 posto vrijednosti za imovinu do milijun kuna vrijednosti, po 0,25 posto za imovinu čija vrijednost premašuje 10 milijuna kuna te za 0,1 posto ukoliko se prodaje paket dionica vrijedniji od 10 milijuna kuna. Prodavat će se likvidne dionice, odnosno one kojima se trgovalo barem 10 puta mjesečno, te nelikvidnim dioniocama, koje ne zadovoljavaju ovaj uvjet. Početna cijena likvidnih dionica je zadnja cijena postignuta prije oglašavanja dražbe. Nelikvidnm dionicama početna cijena određivat će se prema prosječnoj cijeni kojom se trgovalo u posljednjih 12 mjeseci na Zagrebačkoj burzi. Dionicama kojima se nije ni trgovalo cijena će se određivati prema nominalnoj vrijednosti. Ukoliko ne bude interesa investitora za ponuđene nelikvidne dionice, njihova će se početna cijena umanjivati za 15 posto, odnosno u drugom krugu umanjenja cijene za 25 posto. Informaciju o otvaranju javne dražbe Hrvatski fond za privatizaciju oglasit će u medijima sedam dana prije aukcije. Ministarstvo gospodarstvo donijelo i pravilnik za prodaju nekretnina u državnom vlasništvu. Početnu cijenu nekretnina vrijednih do milijun kuna određuje stručna služba HFP-a, a za nekretnine čija vrijednost premašuje taj iznos početnu će cijenu odrediti neovisni sudski vještak.
JEL OVO VAŽI I ZA ŽITNJAK [undecid]
Vlada: Početna cijena dionica bit će zadnja cijena na Zagrebačkoj burzi Autor/izvor: Marina Šunjerga – marina.sunjerga@seebiz.eu ZAGREB – U skladu s Programom gospodarskog oporavka država je donijela pravilnik o prodaji dionica i poslovnih udjela u vlasništvu države. Na burzi će se kroz javnu dražbu prodavati dionice i poslovni udjeli trgovačkih društava u kojima država posjeduje do 50 posto temeljnog kapitala, ukoliko temeljni kapital kompanije ne prelazi pet milijuna kuna. Odluku o prodaji imovine nominalne vrijednosti do 100 milijuna kuna donosi Upravni odbor Fonda, a za prodaju imovine iznad 100 milijuna kuna potrebna je odluka Vlade. Na dražbi će se cijene povećavati po 1 posto vrijednosti za imovinu do milijun kuna vrijednosti, po 0,25 posto za imovinu čija vrijednost premašuje 10 milijuna kuna te za 0,1 posto ukoliko se prodaje paket dionica vrijedniji od 10 milijuna kuna. Prodavat će se likvidne dionice, odnosno one kojima se trgovalo barem 10 puta mjesečno, te nelikvidnim dioniocama, koje ne zadovoljavaju ovaj uvjet. Početna cijena likvidnih dionica je zadnja cijena postignuta prije oglašavanja dražbe. Nelikvidnm dionicama početna cijena određivat će se prema prosječnoj cijeni kojom se trgovalo u posljednjih 12 mjeseci na Zagrebačkoj burzi. Dionicama kojima se nije ni trgovalo cijena će se određivati prema nominalnoj vrijednosti. Ukoliko ne bude interesa investitora za ponuđene nelikvidne dionice, njihova će se početna cijena umanjivati za 15 posto, odnosno u drugom krugu umanjenja cijene za 25 posto. Informaciju o otvaranju javne dražbe Hrvatski fond za privatizaciju oglasit će u medijima sedam dana prije aukcije. Ministarstvo gospodarstvo donijelo i pravilnik za prodaju nekretnina u državnom vlasništvu. Početnu cijenu nekretnina vrijednih do milijun kuna određuje stručna služba HFP-a, a za nekretnine čija vrijednost premašuje taj iznos početnu će cijenu odrediti neovisni sudski vještak.
JEL OVO VAŽI I ZA ŽITNJAK [undecid]
Da ovo vrijedi i za Žitnjak.
HFP nije prodavao dionice u redovnom trgovanju i neće.Prodaja će se vršiti u paketu prema
zadnjoj cijeni u redovnom trgovanju.Danas bi 120 bila startna cijena.HFP ovdje ima toliko malo dionica/ispod 1.000 /tako da ne vjerujem da će se netko truditi da spusti cijenu što niže radi jeftinije kupovine.
dapače,možda će netko i odriješiti kasu ,ovo je sada jako jeftino
Najbolje bi bilo državi osnovati fond rizičnog kapitala i podizati cijenu dionica koje želi prodati.
Mislim da će se ovo ipak sliti u ruke branitelja kao i do sada i da će oni pomalo prodavati.
+nešto sitno ŽITNJAK d.d.
+nešto sitno ŽITNJAK d.d.
i ja 25 kom,zadnja lova,valjda ću nešto uspijeti prodati i nastaviti lagano kupovati
i ja 25 kom,zadnja lova,valjda ću nešto uspijeti prodati i nastaviti lagano kupovati
[/quote]
Kad je tako kolega Lopina onda sutra odmah prodajem i rušim cijenu dolje jer imam viška CASHA koji čeka ukrcaj, a ove cijene su mi iskreno prevelike.
Kolega Lopina po 50kn bi rado kupio 500kom,al po 115kn sam uzeo jako malo tek toliko da imam Žitnjak na gledalici.