ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dakle, kao što i pretpostavih…
kako ušla, tako i izašla. [lol]
Stvarno treba imati posebno istančan smisao za investiranje da bi prodavao po 20% nižoj cijeni od kupovne.

"Žitnjak" kao firma nema veze s Diokijem, Janafom i ostalim stvarima koje ljudi koji nisu iz Zagreba percipiraju pod toponimom Žitnjak. Lokacija samog Žitnjaka je uz Slavonsku i Dukat, mjesto gdje se svojedobno vidio Agrokorov/Konzumov neboder i poslovna zgrada, priča iz 2007/8 o kojoj se i ovdje pričalo u ta vremena. Danas je to nešto sasvim drugo…

No dobro…
Sve u svemu, ja zadovoljan, cijena je danas puno veća nego što je bila pred mjesec dana, a sve zahvaljujući nekim investitorima čudnih strategija…

P.S. Nadam se da Snježana Golub nije među vama, iako bih se dao kladiti da jest. No, svatko sam odgovara za svoje postupke [wink]

Nego, jučer nitko nije komentirao činjenicu da se HFP podebljao za 17 komada (?!?).
Nakon što dijele dionice braniteljima "po 80", onda kupuju po 156:
ZTNJ-R-A 14:42:51 156,00 17

Stvarno svašta…

Napustila nas 4.Snježana_prije tri dana puknula 190 i 222 i to ti je 412

Netočno! [wink]

ZTNJ-R-A 14:25:54 116,03 108
ZTNJ-R-A 14:25:54 116,05 25
ZTNJ-R-A 14:25:54 116,10 45
i
ZTNJ-R-A 14:17:25 119,00 40
ZTNJ-R-A 14:17:25 122,10 20
ZTNJ-R-A 14:17:25 122,12 55
ZTNJ-R-A 14:17:25 123,25 25
ZTNJ-R-A 14:17:25 124,24 50

to je (kako i rekoh onomad) 178 + 190 = 378

ali tu je još i transakcija

ZTNJ-R-A 14:27:08 116,00 34

Što iznosi sveukupno točno 412, tako da je rezultat vjerojatno isti, ali računica je drugačija.

Nego, jučer nitko nije komentirao činjenicu da se HFP podebljao za 17 komada (?!?).
Nakon što dijele dionice braniteljima "po 80", onda kupuju po 156:
ZTNJ-R-A 14:42:51 156,00 17

Stvarno svašta…

bez navlačenja molim, nije HFP kupovao niti se "podebljao" nego je očito došlo do povrata nekih dionica ZTNJ, ranije podijeljenih braniteljima

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Navlačenje s moje strane, na ovom topicu?
Svašta…

Ako radite u HFPu i znate proceduru, molio bih za pojašnjenje, stvarno bi me zanimalo kako to ide.
Jer, po nekoj logici, HFP ni ne može dodijeliti nekome dionice ako ne zna njegov identitet, OIB, račun, a to bi sve pretpostavljalo da je osoba živa (ili nasljednici, pretpostavljam).
Moguće je da se dogodi greška (kao i sa svim), iako mi nije jasno.

Inače, ovakva "podebljanja" HFPa se događaju povremeno i na drugim dionicama (očito isto "braniteljskim", iako ne uvijek) pa bi me doista zanimalo kako do toga stvarno i dođe.

A bez obzira na to, slučajno ili ne, postojala je taj dan transakcija koja se po količinama poklopila s tom razlikom na HFP računu. To je egzaktno, bez obzira tko što tumačio.

vidim da se gomilate ne kupnji samo neznam tko ce vam prodat tolike dionice vecina branitelja je prodalo svoje a cujte nisu ni branitelji ovce pa da neznaju da dionica vrijedi puno više

šta se bojite dignite ljestvicu na 150 prije ili kasnije ce te morat

pa što je ti ne digneš? i tako te lopina nedavno nakitio po 150 kn, pa što ne bi još koji puta [thumbsup]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

pa što je ti ne digneš? i tako te lopina nedavno nakitio po 150 kn, pa što ne bi još koji puta [thumbsup]
[/quote]
ma nemaš ti pojma lupetaš gluposti ja i lopina smo na istoj valnoj dužini [lol]

[/quote]
ma nemaš ti pojma lupetaš gluposti ja i lopina smo na istoj valnoj dužini [lol]
[/quote]
I meni su dragi oni koji od mene kupuju po 50% višoj cijeni….na istoj smo valnoj duljini…oni sretni, ja sretan [cool] [thumbsup] [cool] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

šta je decki nervoza prenano se prodali prodat cu vam ja po 300 i kusura za koji mjesec [lol]

šta je decki nervoza prenano se prodali prodat cu vam ja po 300 i kusura za koji mjesec [lol]

ne znam samo što čekaš, poskidaj onda sve do 200 kn, pa onda čekaj nas do 2055. da od tebe otkupimo po 300 kn [lol]
lopina je ražanj već napravio i sad još čeka zeca (tj. tebe da mu otkupiš i preostalo po 150 kn [thumbsup] )

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

New Report

Close