ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1. KONZUM D.D. 177.019 86,08%
2. HZMO 5.316 2,59%
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 930 0,45%
4. GOLUB SNJEŽANA 412 0,20%
5. HABERLE SAŠA 400 0,19%
6. PRAKIŠ BOŽIDAR 363 0,18%
7. WERKOS DOO 239 0,12%
8. FIŠTER DARIO 226 0,11% +13
9. PBZ D.D. 212 0,10%
10. LEŠIĆ ZDENKA 196 0,10%
u top deset se dokupljuje nema prodaje valjda ovi likovi nešto znaju a šta mi neznamo

Treba ipak sačekati utorak i vidjeti što se događa u top 10. Ovo stanje se odnosi na događaje prije četiri dana a najviše se prodavalo i padalo u četvrtak. [undecid]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Treba ipak sačekati utorak i vidjeti što se događa u top 10. Ovo stanje se odnosi na događaje prije četiri dana a najviše se prodavalo i padalo u četvrtak. [undecid]

da kolega upravu si u četvrtak je prošlo 465 dionica a to je jako puno za ovu dionicu raspon je bio od 116-124kn a to znaci od 27.5 do 31.8.prošlo je 925 dionica ispod 100kn vecinom trejdera je izašlo a ovi koji su ulazili iznad 100kn a ima ih od 1.9 do 8.9 841komada dionica mislim da ce dizat ljestvicu do 200kn

jel prestala rasprodaja tko ce prvi popustit ASK ili BID

vidim cimate na kupnji a nitko da proda ispod 120kn u četvrtak je bilo tko je jamio jamio na 116kn

kolega joka, napisali ste 3 posta za redom, izgleda da se dopisujete sami sa sobom…
meni sve izgleda da su vam drugi forumaši (lopina majstore) uvaljali ZTNJ po 140-150 kn i sad vam ostaje samo da se tješite i molite da ne ode opet na 80 kn [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

kolega joka, napisali ste 3 posta za redom, izgleda da se dopisujete sami sa sobom…
meni sve izgleda da su vam drugi forumaši (lopina majstore) uvaljali ZTNJ po 140-150 kn i sad vam ostaje samo da se tješite i molite da ne ode opet na 80 kn [bye]

da kolega upravu si kupio sam u rasponu od 80 do 150kn i one dvije blokade sam ja napravio pa vi malo razmislite ustvari vidim da ste još friški na forumu pa ne želim puno komentirat [lol]

jel sutra zaznajemo promjene u top10 od četvrtaka molim tko bude imao informacije neka stavi na net

Agrokor-energija: Todorić ulazi i u energetiku
Autor/izvor: SEEbiz / T-Portal
ZAGREB – Agrokor ulazi u energetski biznis, stoga je nedavno registrirao novu tvrtku Agrokor-energija. Koncern Agrokor Ivice Todorića širi svoju djelatnost s proizvodnje hrane i maloprodaje na proizvodnju struje, biogoriva i plina, zbog čega je nedavno osnovana tvrtka Agrokor-energija.

Nakon što je već najavljeno da će Konzum (ZSE:KNZM-R-A) uz svoje prodavaonice izgraditi benzinske postaje, Agrokor ne samo da će prodavati, nego bi u budućnosti mogao i proizvoditi energente te postati značajan igrač u energetici.

U kolovozu je Agrokor-trgovina, tvrtka iz Todorićeva koncerna, osnovala Agrokor-energiju, koju je registrirala za proizvodnju, distribuciju, opskrbu i trgovinu električnom energijom, proizvodnju, distribuciju i opskrbu toplinskom energijom i plinom, proizvodnju biogoriva, zbrinjavanje i uvoz otpada.

– Tvrtka Agrokor-energija tek je osnovana, a njezin direktor je Herman Seidl. Tvrtka će se baviti korištenjem i primjenom obnovljivih izvora energije iz uobičajenih sirovina i otpada, kratko su iz Agrokora komentirali za tportal osnivanje nove tvrtke.

S obzirom da su u Agrokorovom vlasništvu gotovo svi nekadašnji PIK-ovi, potencijala za proizvodnju biodizela i bioplina iz postojećih sirovina i otpada sigurno im ne nedostaje.

1.KONZUM D.D.177.01986,08Osnovni računZAGREB, HRVATSK
2.HZMO5.3162,59Zast. računZAGREB, HRVATSKA
3.HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU9470,46Osnovni računZAGREB, HRVATSKA +17
4.GOLUB SNJEŽANA4120,20Osnovni računČAKOVEC, HRVATSKA
5.HABERLE SAŠA4000,19Osnovni računZAGREB, HRVATSKA
6.PRAKIŠ BOŽIDAR3630,18Osnovni računODRA, HRVATSKA
7.WERKOS DOO2390,12Osnovni računOSIJEK, HRVATSK
8.FIŠTER DARIO2260,11Osnovni računZAGREB, HRVATSKA
9.PBZ D.D.2120,10Skrb. računZAGREB, HRVATSKA
10.LEŠIĆ ZDENKA1960,10Osnovni računVINKOVCI, HRVATSKA
Ukupno: 90,12
13.09.2010 .

1.KONZUM D.D.177.01986,08Osnovni računZAGREB, HRVATSK
2.HZMO5.3162,59Zast. računZAGREB, HRVATSKA
3.HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU9470,46Osnovni računZAGREB, HRVATSKA +17
4.GOLUB SNJEŽANA4120,20Osnovni računČAKOVEC, HRVATSKA
5.HABERLE SAŠA4000,19Osnovni računZAGREB, HRVATSKA
6.PRAKIŠ BOŽIDAR3630,18Osnovni računODRA, HRVATSKA
7.WERKOS DOO2390,12Osnovni računOSIJEK, HRVATSK
8.FIŠTER DARIO2260,11Osnovni računZAGREB, HRVATSKA
9.PBZ D.D.2120,10Skrb. računZAGREB, HRVATSKA
10.LEŠIĆ ZDENKA1960,10Osnovni računVINKOVCI, HRVATSKA
Ukupno: 90,12
13.09.2010 .

Napustila nas 4.Snježana_prije tri dana puknula 190 i 222 i to ti je 412
I ušli trejderi i pritišću,ali slabo,kupnja jača od prodaje
Ako netko pomete ovih 134 kom koji su kupljeni prije tri dana od Snježane i koje nestrpljivi kupac želi odmah prodati možemo krenuti više.
Ali žuriti ne treba.Na ovoj dionici se čeka sa manje komada na Bidu.Lako je čekati ako si već nešto skupio,ali ako nisi možeš se preplašiti da će uteći.Neće ako netko ne odluči drukčije,a dosta je da
se odluči i jedan jedini malo jači burek investitor i strpljivi će ostati bez dionica po ovim cijenama.
Mislim da je ovo jako jeftino.
Preporuka:skupljati na bidu i gurati se,marljivo skupljati kao pčelica.Nedstrpljivi mogu tući i desno.
Što prije to bolje.I jedni i drugi su naši partneri i saveznici.

Agrokor-energija: Todorić ulazi i u energetiku
Autor/izvor: SEEbiz / T-Portal
ZAGREB – Agrokor ulazi u energetski biznis, stoga je nedavno registrirao novu tvrtku Agrokor-energija. Koncern Agrokor Ivice Todorića širi svoju djelatnost s proizvodnje hrane i maloprodaje na proizvodnju struje, biogoriva i plina, zbog čega je nedavno osnovana tvrtka Agrokor-energija.

Nakon što je već najavljeno da će Konzum (ZSE:KNZM-R-A) uz svoje prodavaonice izgraditi benzinske postaje, Agrokor ne samo da će prodavati, nego bi u budućnosti mogao i proizvoditi energente te postati značajan igrač u energetici.

U kolovozu je Agrokor-trgovina, tvrtka iz Todorićeva koncerna, osnovala Agrokor-energiju, koju je registrirala za proizvodnju, distribuciju, opskrbu i trgovinu električnom energijom, proizvodnju, distribuciju i opskrbu toplinskom energijom i plinom, proizvodnju biogoriva, zbrinjavanje i uvoz otpada.

– Tvrtka Agrokor-energija tek je osnovana, a njezin direktor je Herman Seidl. Tvrtka će se baviti korištenjem i primjenom obnovljivih izvora energije iz uobičajenih sirovina i otpada, kratko su iz Agrokora komentirali za tportal osnivanje nove tvrtke.

S obzirom da su u Agrokorovom vlasništvu gotovo svi nekadašnji PIK-ovi, potencijala za proizvodnju biodizela i bioplina iz postojećih sirovina i otpada sigurno im ne nedostaje.

Žitnjak je izvrsna lokacija za skladišta goriva.Mislim da je na Žitnjaku i lokacija Janafa za nove tankove.Molio bi informiranije da pomognu.

New Report

Close