ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dakle, danas ćemo vidjeti kupca ovih 200 komada u TOP10.
A dotad…ZTNJ skočio 15% [huh]

Zar je još netko jutros vidio Žitnjakov kamion ispred Banskih dvora? [lol]

ŽITNJAK D.D./REDOVNA ZTNJ-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. KONZUM D.D. 177.019 86,08 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZMO 5.316 2,59 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 930 0,45 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HABERLE SAŠA 400 0,19 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PRAKIŠ BOŽIDAR 363 0,18 Osnovni račun ODRA, HRVATSKA
6. WERKOS DOO 239 0,12 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
7. FIŠTER DARIO 226 0,11 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. PBZ D.D. 212 0,10 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. GOLUB SNJEŽANA 200 0,10 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
10. LEŠIĆ ZDENKA 196 0,10 Osnovni račun VINKOVCI, HRVATSKA
Ukupno: 90,01

Pas čonte,koja dionica,koja kompanija,već sa 100 000kn. postaješ traći u top 10 [lol]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Za ući u prvih deset treba imati barem 200 dionioca.Letvica se lagano diže.
Kada se ispucaju 22 moglo bi ovo poletjeti.Kada? Sa ovakvim tempom trgovanja, veliki bi
mogli skupiti ovih nekoliko tisuća dionica koje je razdijelio HFP/vjerovatno branireljima/ u slijedeća dva do tri mjeseca.

Ne znam tko ovo izvodi jučer i danas, da li uletavajuća gospođ/ic/a Golub ili netko drugi (lopina nam je vjerojatno sad već i izašao iz Žitnjaka [lol] ), ali je blesavo.
No, svatko ima svoju taktiku, meni je lijepo gledati kako mi portfelj raste sveudilj iz dana u dan, a Crobex u minusu [huh]

Ne znam tko ovo izvodi jučer i danas, da li uletavajuća gospođ/ic/a Golub ili netko drugi (lopina nam je vjerojatno sad već i izašao iz Žitnjaka [lol] ), ali je blesavo.
No, svatko ima svoju taktiku, meni je lijepo gledati kako mi portfelj raste sveudilj iz dana u dan, a Crobex u minusu [huh]

Ma to je sve OK. SAmo realnost je drukčija….ako netko poželi prodati dionica za 20-30 000 cijena roka opet na 85. Tu je problem…rast i pad na mizernim prometima…nestabilno…treba ulaziti i izlaziti sa sićom…i skupljati zrno po zrno…ko za to ima žifce [thumbsup] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Ja imam, već skoro godinu dana. [yawn]

Ja imam, već skoro godinu dana. [yawn]

Day traderi pokupljeni na BIDu i nervozno žele ući.
A prodaje nema.
do osme prodaje na 300 nema ni 200 kom.
A 300 je jeftino jer je to o,35 BV.Ja bi svoji zadnjih 100 kom ipak dao na 200 /sutra/.

lopina,pogađaš dionice u rastu kao zrele kruške,a ljubomorna ekipa ti nemilice dijeli aseve.
žitnjak plus 41,69%

klodovik

Ovaj rast nije normalna pojava. Tek toliko [huh]
S obzirom da Žitnjak aktivno pratim godinu dana…
No, kako rekoh, lijepo je gledati zelenilo u portfelju, makar i umjetno. [lol]

Nisam u dionici ižao mi je što nisam ,ali zašto ne pogledati BV pa će onda biti jasnije da je i ova cijena mala.Kako je padala cijena tako i raste.

klodovik

Ma gle, sve to stoji, pa pogledaj što sam ja ovdje pisao pred 7 mjeseci. Na koncu, i imam ju zbog fundamenata.
Ali ovaj rašomon zadnjih 20ak dana nije normalan za Žitnjak, samo to htjedoh reći. [smiley]

New Report

Close