ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Lopina, ako ste počeli skupljati ŽTNJ, a čini se da jeste…..imajte na umu da ovdje sa više od 180 komada (što nije problem skupiti) ulazite u Top-10, pa će svi konačno znati tko ste imenom i prezimenom…. [cool]

Kolega Lopina, ako ste počeli skupljati ŽTNJ, a čini se da jeste…..imajte na umu da ovdje sa više od 180 komada (što nije problem skupiti) ulazite u Top-10, pa će svi konačno znati tko ste imenom i prezimenom…. [cool]

zadnjih tjedan dana prošlo je preko 500 komada ZTNJ, znači sad samo trebamo pratiti nova lica u top 10 [wink]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Bilo bi loše da kupujem sam.Ja sam počeo kupnju prije tri dana dana.Protrgovano je ukupno
nešto ispod 500 kom.I uz najbolju volju ne možeš skupiti sve jer se kupuje po dvadesetak komada
na Bidu i treba se gurati.Prema tome nećete me vidjeti u top 10.
Ipak hvala na upozorenju pa ću skupljati na neke druge račune ako odlučim postati malo ozbiljniji kolekcionar.
S obzirom na sredstva kojima raspolažem sve iznad 500 kom na ovim cijenama bi bilo veliko opterečenje za moj portfelj.
Mislim da je ovdje najbolja strategija u slučaju rasta pomalo prodavati ,a eventualnu dobit
čuvati u dionicama.Jer ZTNJ može puno skočiti i to naglo. Ali s obzirom na potencijalno veliki rast
mislim da bi prodaja na 10% dobiti bila premala.Ovdje treba nastojati skinuti barem 25% u prodaji samo četvrtine potrfelja.I tako stalno dok ne dođe na 300 u slijedečih nekoliko godina.Možda
to bude i prije s obzirom na BV od gotovo 900 kn.

zadnjih tjedan dana prošlo je preko 500 komada ZTNJ, znači sad samo trebamo pratiti nova lica u top 10 [wink]
[/quote]

ŽITNJAK D.D./REDOVNA ZTNJ-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. KONZUM D.D. 177.019 86,08 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZMO 5.316 2,59 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 930 0,45 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HABERLE SAŠA 400 0,19 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PRAKIŠ BOŽIDAR 363 0,18 Osnovni račun ODRA, HRVATSKA
6. WERKOS DOO 239 0,12 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
7. FIŠTER DARIO 213 0,10 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. PBZ D.D. 212 0,10 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. LEŠIĆ ZDENKA 196 0,10 Osnovni račun VINKOVCI, HRVATSKA
10. RUMIHA FRANJO 185 0,09 Osnovni račun SESVETE, HRVATSKA
Ukupno: 90,00

A eto nam i dvoje novih u TOP10 Žitnjaka, uslijed povećane prodaje zadnjih 10ak dana…
Neki od forumaša možda će se ovdje i prepoznati [wink]

lopina,
jesi li ti Fišter Dario ili Lešić Zdenka?

klodovik

……. miriše mi na Rumiha Franju….jer ako nije on onda je to Ivana7…. [rolleyes]….oni se kuže i njuše [cool]…aaaaaaa čudnih li imena u Top10…da mi je znati šta to oni znaju

John Maynard Keynes:dugoročno gledano ionako smo svi mrtvi....veni, vidi......uložih u dionice :) Aristotel kaže - ...pare nisu za budale... :)

……. miriše mi na Rumiha Franju….jer ako nije on onda je to Ivana7…. [rolleyes]….oni se kuže i njuše [cool]…aaaaaaa čudnih li imena u Top10…da mi je znati šta to oni znaju

Silencio stampa!
Ne talasaj,već akumuliraj.
Šišanje ovčica u toku.
Zdenka nisam iako se hormonalno mjenjam.Postajem sve više srednjeg roda.
Godine ćine svoje.

Za koju dionicu se zainteresira Zdenka(čitaj lopina) ta ide u ogromni plus,evo ga plus 20% .

klodovik

hahaha… da čovjek ne vjeruje. [lol]
Mislim, lijepo mi je gledati poveći porast u portfelju, ali svejedno se vraćam na ono što rekoh na protekloj stranici.
Uostalom, vrijeme će pokazati…

hahaha… da čovjek ne vjeruje. [lol]
Mislim, lijepo mi je gledati poveći porast u portfelju, ali svejedno se vraćam na ono što rekoh na protekloj stranici.
Uostalom, vrijeme će pokazati…

Ja sam danas kupio onih prvih 22 kom-.gurao se na biduPuknuo sam ovih 13 kom na kraju radi blokade.Da se bolje vidi.
Nije bila dogovorena transakcija,već sve pošteno i transparentno kao i u svim dionicama u kojima
sam prisutan.
Ako nikako ne može,može i pošteno.Tako se kaže u dalmatinskom zaleđu.To pravilo ne vrijedi za Lopinu.Uvijek pošteno je moje geslo.
A tko je kupio ovih 200 kom mogli bi znati za tri dana jer se sa toliko ulati u prvih deset.
Kupac je vjerovatno kupac koji se dočepao novaca nakon prodaje dionica koje su dosta rasle zadnjih dana.Nadajmo se da je napravio dobar posao i da nećemo ispod 100,ali i dalje će po bidu
tući 22ice koje treba marljivo skupljati.
Vrijeme će pokazati da će ova dionica na 300.Kada pojma nemam,ali za dvije tri godine sigurno.
Ali može i u dva tri mjeseca.Jer to je samo trečina BV.
stotka je devetina BV.
točno:100:863=0,116
daleko najpodcijenjenija dionica u TODEXu,možda i na zse.ali mali broj dionica nas neće odvesti u
elitu,mala likvidnost,ali za burek investitore super
ovdje se trejda rijetko ali obilato,za burek dosta

Do 18.8.napravili 4 transakcije.
Izgledalo je da se vraćamo u poseban režim.
Sa sadašnjim danom ispunili kvotu i odradili 61 potrebnu transakciju za ostanak u redovnom .
Super.

znači vi ste usrećili nekog iz top10 s blokadom na kraju? (slučajno znam) divno [lol]
zanimljivo trgovanje danas, ovih 200komada bi moralo biti vidljivo u TOP10 u ponedjeljak, osim ako ova 3 dana ne donesu još neke promjene u top10 pa najniža cifra bude veća od 200komada (a ovo je netko kupovao prvi put).
Ako bude vidljivo, tipujem na Zdenku.
meni rast odgovara jer mi portfelj ljepše izgleda, a otkad sam počeo skjupljati, ulaz mi je mrvicu veći od 100kn pa sam skoro već na nuli. No, to su detalji, ovo je (za mene) dugoročno ulaganje, kao što to već mjesecima ovdje pišem. Ovaj žestok pad me zatekao na GO pa nisam podebljao portfelj koliko sam možda htio, no s obzirom na one silne tisuće za branitelje, čisto bi mi odgovarao rast neko vrijeme (i) na drugim dionicama, pa da istrejdam na njima i pospremim keš za dugu mračnu jesen i zimu…

New Report

Close