poa na ztnj su ocito najmanje pušili,a bilo je stvarno odličnih prilika
[thumbsup] Na Žitnjaku odlična prilika dva velika paketa ispod cijene koja će biti za par dana u javnoj ponudi [thumbsup] znači tko ima kunica danas kupiti i za par dana prodati na javnoj ponudi čista zarada [thumbsup] a i količina za Žitnjak je ozbiljna. [thumbsup] [smiley] [wink]
Do kad vrijedi ponuda?
Do 8.10.2008 ako se ne varam. Zadnja objava je bila u NN 10.9.2008 + 28 dana = 8.10.2008.
Znači ostalo je još malo vremena za izlazak !
Tko će kupovati ovu dionicu nakon javne ponude ???????
Ovi što su sada unutra zasigurno neće , jer zašto bi kupovali kasnije skuplje , a ne ćine to sada kada je relativno jeftina ?????
Dionica do povjesne cijene ima rast od 30% , dok kod Badela , Lavčevića , Tiska i nekih drugih dionica …… taj potencijalan rast do povjesne cijene iznosi preko 300% !
Znači ovu dionicu će kupovati oni koji su bili unutra i znaju njenu vrijednost , a izašli su za vrijeme – javne ponude – !
Uvijek postoje dvije strane. Tko ce dionicu prodavat ispod javne ponude? Ako ju nije prodao na javnoj ponudi zasto bi par dana kasnije prodavao ispod te cijene? A da li cemo rasti il’ padati prvenstveno ovisi o tome kuda ce kompletno trziste.
Pokusao sam dobiti odgovor iz SDA koliko je dionica registirano za prodaju u javnoj ponudi ali nisam dobio odgovor. Vjerojatno je guzva zbog Ine.
Uvijek postoje dvije strane. Tko ce dionicu prodavat ispod javne ponude? Ako ju nije prodao na javnoj ponudi zasto bi par dana kasnije prodavao ispod te cijene? A da li cemo rasti il’ padati prvenstveno ovisi o tome kuda ce kompletno trziste.
Pokusao sam dobiti odgovor iz SDA koliko je dionica registirano za prodaju u javnoj ponudi ali nisam dobio odgovor. Vjerojatno je guzva zbog Ine.
ima uvijek bisera koji ce prodati kasnije po manjoj cijeni u to uopće ne sumnjam
kratkoročno … dionica nakon završetka ponude pada.dugoročno ima prostora za rast…
sve ovisio free floatu koji ostaje u igri
Bez uspjeha sam pokusao dobiti odgovor iz SDA koliko je dionica preknjizeno u javnoj ponudi . Tri puta sam slao email u zadnjih tjedana dana. A telefon koji imaju na stranici je govorni automat.
Napokon sam dobio informaciju.
U postupku preuzimanja društva ŽITNJAK d.d. pohranjen je sljedeći broj dionica:
ZTNJ-R-A (N): 60 (0,03%)
ZTNJ-R-A (O): 67.089 (32,62%).
Ponuda za preuzimanje istekla je dana 09.10.2008. godine.