ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako dionicu ŽITNJAKA u ovo vrijeme dok traje – ponuda – shvatimo kao – Kasicu prasicu – !
Dok druge dionice luduju i probijaju dnevne l i m i t e , što nam je činiti ??????
Normalno zahvatiti u Kasicu prasicu ! [smiley] [smiley]

Sada prekrcavanje u Žitnjak sve do 1.000 kuna i to je još badava.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Veliki paket Žitnjaka 575 komada po cijeni manjoj od javne ponude izvanredna prilika za dokupiti tko ima slobodnih sredstava .

ako se ovo nastavi, mogli bi i mi potegnuti…

pogotovo, sto znamo da imamo sigurnosnu mrezu na 858,06 kn…

ako se ovo nastavi, mogli bi i mi potegnuti…

pogotovo, sto znamo da imamo sigurnosnu mrezu na 858,06 kn…

Nevjerujem da će itko prodavati tako nisko ako žele Žitnjak neka se isprse sa pristojnom cijenom minimalno preko 1.000 kuna [thumbsup] a do te razine trebamo skidati mi mali igrači [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Ja sam odustao i prodao. Kad dođe vrijeme, vraćam se ali mi trenutno previše vlakova prolazi dok mi stojima na mjestu. Nadam se da ću brzo opet nazad

Ja sam odustao i prodao. Kad dođe vrijeme, vraćam se ali mi trenutno previše vlakova prolazi dok mi stojima na mjestu. Nadam se da ću brzo opet nazad

ja osobno vise volim 3% sigurnih, nego 10% dolje, pa 8% gore, pa opet 10% dolje…

Mišljenje Žitnjak
http://www.nn.hr/Pokaz.asp?dok=%2Foglasi%2F2008%2Fobavijest%2F18108obavijest0001093%2Ehtml
N.N. 108/08

SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./PROSPECTUS JUGOISTOČNA EUROPA OIF S JAVNOM PONUDOM 3.840

Umanjen za 1160 kom.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Mišljenje Žitnjak
http://www.nn.hr/Pokaz.asp?dok=%2Foglasi%2F2008%2Fobavijest%2F18108obavijest0001093%2Ehtml
N.N. 108/08

vazno:
Ocjenjujući iznesene namjere Ponuditelja u svezi s budućim poslovanjem Ciljnog Društva navedene u Ponudi za preuzimanje, Uprava Žitnjaka zamjećuje da je namjera Ponuditelja da nastavi s daljnjim razvojem poslovanja Žitnjaka i to putem kontinuiranog rasta i razvoja kroz pripadnost Agrokor koncernu, jačeg povezivanja s korisnicima proizvoda, optimizacijom i unapređenjem poslovanja, te razvojem i inovacijom proizvoda. Kroz pripadnost Agrokor koncernu Ciljnom društvu se otvara perspektiva korištenja sinergijskih efekata u poslovanju, te lakši pristup financijskim izvorima i institucijama, a koji je potreban radi ulaganja i daljnjeg razvoja i rasta Žitnjaka.

ja osobno vise volim 3% sigurnih, nego 10% dolje, pa 8% gore, pa opet 10% dolje…

[/quote]
Iskreno, ne znam šta bi ti rekao. Ni sam više ne znam šta mi je raditi. Čini mi se što god dotaknem, pretvorim u go… Možda sam vas spasio s izlaženjem iz ove dionice 🙂 Sretno nam bilo, gdje god se nalazili.

Ma koja prodaja Žitnjak je najpovoljnija buduća Todina dionica zato samo dokup.

SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./PROSPECTUS JUGOISTOČNA EUROPA OIF S JAVNOM PONUDOM
na 2000 kom.

Znaci, kad nam je Crobex najzesce padao oni su izisli van sa 3000 dionica.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

New Report

Close