Ako dionicu ŽITNJAKA u ovo vrijeme dok traje – ponuda – shvatimo kao – Kasicu prasicu – !
Dok druge dionice luduju i probijaju dnevne l i m i t e , što nam je činiti ??????
Normalno zahvatiti u Kasicu prasicu ! [smiley] [smiley]
Sada prekrcavanje u Žitnjak sve do 1.000 kuna i to je još badava.
Veliki paket Žitnjaka 575 komada po cijeni manjoj od javne ponude izvanredna prilika za dokupiti tko ima slobodnih sredstava .
ako se ovo nastavi, mogli bi i mi potegnuti…
pogotovo, sto znamo da imamo sigurnosnu mrezu na 858,06 kn…
ako se ovo nastavi, mogli bi i mi potegnuti…
pogotovo, sto znamo da imamo sigurnosnu mrezu na 858,06 kn…
Nevjerujem da će itko prodavati tako nisko ako žele Žitnjak neka se isprse sa pristojnom cijenom minimalno preko 1.000 kuna [thumbsup] a do te razine trebamo skidati mi mali igrači [thumbsup]
Ja sam odustao i prodao. Kad dođe vrijeme, vraćam se ali mi trenutno previše vlakova prolazi dok mi stojima na mjestu. Nadam se da ću brzo opet nazad
Ja sam odustao i prodao. Kad dođe vrijeme, vraćam se ali mi trenutno previše vlakova prolazi dok mi stojima na mjestu. Nadam se da ću brzo opet nazad
ja osobno vise volim 3% sigurnih, nego 10% dolje, pa 8% gore, pa opet 10% dolje…
Mišljenje Žitnjak
http://www.nn.hr/Pokaz.asp?dok=%2Foglasi%2F2008%2Fobavijest%2F18108obavijest0001093%2Ehtml
N.N. 108/08
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./PROSPECTUS JUGOISTOČNA EUROPA OIF S JAVNOM PONUDOM 3.840
Umanjen za 1160 kom.
Mišljenje Žitnjak
http://www.nn.hr/Pokaz.asp?dok=%2Foglasi%2F2008%2Fobavijest%2F18108obavijest0001093%2Ehtml
N.N. 108/08
vazno:
Ocjenjujući iznesene namjere Ponuditelja u svezi s budućim poslovanjem Ciljnog Društva navedene u Ponudi za preuzimanje, Uprava Žitnjaka zamjećuje da je namjera Ponuditelja da nastavi s daljnjim razvojem poslovanja Žitnjaka i to putem kontinuiranog rasta i razvoja kroz pripadnost Agrokor koncernu, jačeg povezivanja s korisnicima proizvoda, optimizacijom i unapređenjem poslovanja, te razvojem i inovacijom proizvoda. Kroz pripadnost Agrokor koncernu Ciljnom društvu se otvara perspektiva korištenja sinergijskih efekata u poslovanju, te lakši pristup financijskim izvorima i institucijama, a koji je potreban radi ulaganja i daljnjeg razvoja i rasta Žitnjaka.
ja osobno vise volim 3% sigurnih, nego 10% dolje, pa 8% gore, pa opet 10% dolje…
[/quote]
Iskreno, ne znam šta bi ti rekao. Ni sam više ne znam šta mi je raditi. Čini mi se što god dotaknem, pretvorim u go… Možda sam vas spasio s izlaženjem iz ove dionice 🙂 Sretno nam bilo, gdje god se nalazili.