Ako koga zanima, meni danas stigao KA-POP iz SDA!
stigli su i meni i za mlnr i ztnj
nisam ni jedan ni drugini pročitao
kome treba uostalom može skinuti sa stranice od sda
Oni koji sada izlaze , ne izlaze zasigurno zbog -keš pozicije – !
Ovdje se radi o gubitku ili gubitku na očekivanu zaradu od 30% .
Kako nema puno dionica sličnih ili istih ulagaćkih karakteristika , bilo bi interesantno znati u koje dionice ulaze ?????? A … zasigurno ulaze ! [smiley] [smiley]
ja u INU
[/quote]
Vrlo oštroumno !
Uz jednu malu digresiju : oni koji danas prodaju Žitnjak i kupuju Lavčević na 500-kuna i ULPL na 1600- kuna imaju tih 30% na cijeni Lavčevića od 650-kuna i ULPL po 2080- , oni koji prate sve tri dionice moraju se složiti da to i nisu neke -povjesne cijene – !
[smiley] [smiley]
Nisam bas pratio top 10. Jel’ to imamo promjena?
Stanje 16.09.
10. Smit Goran 2082
Stanje 17.09.
10. Smit Goran 2501
Pametan ulagač koristi ovu cijenu u javnoj ponudi da dokupi Žitnak koji će kad postane Todina dionica vrijediti puno više. [thumbsup] Na ovim cijenama koje su ponuđene za otkup trebamo kupovati baš mi mali dioničari ,a za otkup neka ponude realniju znatno višu cijenu. [thumbsup]
jasno mi je da su neki prodavali žitnjak po 840 da bi kupovali nesto drugo u ovim diskontnim vremenima
ali jednu po 808 ???? e to mi nikako nije jasno .
gospodinu bi trebalo dodijeliti plaketu za najoštroumnijeg investitora 2008
Po 808,08kn?!
Svaka cast prodavatelju! 😀
Nego, malo sam gledao gdje je sve ulagao novi broj 10. Zanimljivo! Moglo bi ovo stvarno ici gore nakon isteka Agrokorove ponude.
Pametan ulagač koristi ovu cijenu u javnoj ponudi da dokupi Žitnak koji će kad postane Todina dionica vrijediti puno više. [thumbsup] Na ovim cijenama koje su ponuđene za otkup trebamo kupovati baš mi mali dioničari ,a za otkup neka ponude realniju znatno višu cijenu. [thumbsup]
Možda je dotični samo Trojanski …… , koji će zadnji dan samo prihvatiti – ponudu – , a Vi koji to ne uradite postanete – dugoročni investitiri u ŽItnjaku – ! Treba pogledati kako se ponašao kod drugih dionica / ovdje se neradi zasigurno o laiku / !
Možda ostanak u Žitnjaku i nije loša solucija ????? Treba vidjeti Belje , Tisak ???? i dr. Jedino je za sada sigurno , do okončanja roka za ponudu , ŽITNJAK je tržišni – Bingo – !
[smiley] [smiley]
Mislim da je ipak ono prvo koristi ponudu da osobno sakupi što više na niskim cijenama [thumbsup] a kao što sam rekao kad Žitnjak postane Todorićeva dionica i 2.000 bit će malo zato kupovati. [thumbsup]