ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZTNJ (Žitnjak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to bi bilo najbolje da netko s poslovnog.hr priupita… jer meni hanfa neodgovara na mailove, drzavna sluzba, kao i sve druge…

"imate pravo znati" [lol]

"imate pravo znati" da vam nećemo ništa reći [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

to bi bilo najbolje da netko s poslovnog.hr priupita… jer meni hanfa neodgovara na mailove, drzavna sluzba, kao i sve druge…

Meni hanfa odgovora na mailove, možda zato jer su mi pitanja konkretna i ne tražim insajdersku informaciju.

Sudeći po svemu moguće je da danas bude nešto objavljeno do kraja radnog vremena

Meni hanfa odgovora na mailove, možda zato jer su mi pitanja konkretna i ne tražim insajdersku informaciju.

[/quote]

Ne vidim kolega kako bi tako nešto spadalo u insajdersku ifnormaciju kada se radi o Žitnjaku , a da ne spada u insajdersku informaciju kada se radi o ini , pa se odma i u medijima objavi… smiješno…

[/quote]

Ne vidim kolega kako bi tako nešto spadalo u insajdersku ifnormaciju kada se radi o Žitnjaku , a da ne spada u insajdersku informaciju kada se radi o ini , pa se odma i u medijima objavi… smiješno…
[/quote]

Gledaj kolega, nadopuna i ispravaka ponude može biti neograničen broj i zbog toga odgođena ponuda u nedogled. pogledaj ponudu od talijana za Sonic banku imali su 5 (pet) nadopuna i to je trajalo par mjeseci. tko je kriv za nadopune to ne znam.

pitanja su bila konkretna i nisu bila vezana za nista ilegalno…
kolega šanto, hocete vi biti ljubazni i poslali upit?

kako to inu pratimo po novinama, a ovdje info ni za lijek.
kapital u drugim dionicama manje vrijedi ili je stvar samo populistickog karaktera?

kako to inu pratimo po novinama, a ovdje info ni za lijek.
kapital u drugim dionicama manje vrijedi ili je stvar samo populistickog karaktera?

slazem se da je frustracija opravdana, osobito hanfom, i da takve stvari definitivno nisu cista posla…
osobito jer ste krajem srpnja imali prilike citati i ovo:
‘MOL bi mogao objaviti detalje svoje ponude za preuzimanje dionica Ine do kraja mjeseca, a realizacija te akvizicije očekuje se sredinom rujna, ukoliko ne bude protu-ponuda. Ukoliko se pojavi protu-ponuda, akvizicija bi mogla biti finalizirana do sredine listopada”, u svom intervjuu za Bloomberg News rekao je Ante Samodol, predsjednik Uprave Hanfe. ‘
http://www.poslovni.hr/87683.aspx

steta sto to svoje javno analitikantsvo s upotrebom raznih varijacija izraza ‘bi mogao’ nije rabio i za zitnjak i mlinku pa da ne krademo ovdje prostor ovakvim raspravama
[thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1603-08-ZTNJ_ponuda_preuzimanje.pdf

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

pih… nadao sam se barem nekoj sitnoj premiji… e moj toda pravi si škrtac….

kao sto rekoh i na mlinki ,nije mogao izabrati bolje vrijeme za preuzimanje

Good artists copy. Great artists steal.

pih… nadao sam se barem nekoj sitnoj premiji… e moj toda pravi si škrtac….

bit ce premije za godinu… dati ce je trziste…
nakon ulaganja, nakon sirenja, …

New Report

Close