nitko sad ne pise… svi prate… [pray]
Samo pazite da nije navlakuša,netko je istovario iza skrivenog naloga na 940,98,gotovo 500komada.
Neću tvrditi ništa,ali sve mi to smrdi.
sasa.b:
”
nitko sad ne pise… svi prate… [pray]
”
Samo pazite da nije navlakuša,netko je istovario iza skrivenog naloga na 940,98,gotovo 500komada.
Neću tvrditi ništa,ali sve mi to smrdi.
neću niti ja ali znam da je mlinar završio u blokadi…
neka svatko misli što mu drago ali meni je to dobar razvoj situacije.[thumbsup]
[proud][thumbsup][thumbsup][smiley] ZSE: Žitnjak u društvu najlikvidnijih
Pola sata prije zatvaranja Zagrebačke Burze u društvo najlikvidnijih ulazi dionica Žitnjaka, sa 1,06 milijuna kuna prometa i porastom 9,79 posto, na 940 kuna. [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Danima govorim kupujte ovo je najpodcijenjenija dionica.[thumbsup]
jovica: ” sasa.b: ” nitko sad ne pise… svi prate… [pray] ” Samo pazite da nije navlakuša,netko je istovario iza skrivenog naloga na 940,98,gotovo 500komada. Neću tvrditi ništa,ali sve mi to smrdi. ” neću niti ja ali znam da je mlinar završio u blokadi… neka svatko misli što mu drago ali meni je to dobar razvoj situacije.[thumbsup]
Istina,završio je u blokadi ali s koliko dionica,koliko se sjećam,s 5 dionica su natjerali mlinar u blokadu.
Nakon toga su pojačali kupnju na žitnjaku.
Bojim se da je to nečija igra da se iskrca.
Uloziti milijun za dizanje cijene od 5% da bi se kasnije istresao? A inace promet bio 50k-100k dnevno uz isto toliko dizanje/spustanje cijene. Meni se cini da tu ima svega. I mogao bi biti stampedo prema gore. Cisto jer je dosta ljudi u kesu i trazi priliku. A preuzimanje Mlinara/Zitnjaka od strane Todorica je prilika. Spekulativna ali prilika. Mene samo muci na kojoj razini se postavit za prodaju. Prodat u utorak ili cekat odluku u srijedu.
Istina,završio je u blokadi ali s koliko dionica,koliko se sjećam,s 5 dionica su natjerali mlinar u blokadu. Nakon toga su pojačali kupnju na žitnjaku. Bojim se da je to nečija igra da se iskrca.
S kojih 5 dionica? Mlinar je zavrsio u blokadi s nalogom vecim od 350 dionica.
zvone101: ” jovica: ” sasa.b: ” nitko sad ne pise… svi prate… [pray] ” Samo pazite da nije navlakuša,netko je istovario iza skrivenog naloga na 940,98,gotovo 500komada. Neću tvrditi ništa,ali sve mi to smrdi. ” neću niti ja ali znam da je mlinar završio u blokadi… neka svatko misli što mu drago ali meni je to dobar razvoj situacije.[thumbsup] ” Istina,završio je u blokadi ali s koliko dionica,koliko se sjećam,s 5 dionica su natjerali mlinar u blokadu. Nakon toga su pojačali kupnju na žitnjaku. Bojim se da je to nečija igra da se iskrca.
prodaja je uvijek bila jaca na ZTNJ nego kupnja… sve do danas.
a ako se netko i iskrcao, danas se netko ukrcao…a taj zna i zasto.
po nalozima na kupnji, koji diciplinirano stoje i posto nema liparenja… mislim da bi mogao biti neki fond.
a i rast je krenuo skidanjem po prodaji… a onda su se pojavili i nalozi na kupnji…
taj koji se ukrcao, ocito mu nije dosta…
mislim da mi mali nismo danas puno kupili… ako smo i ista…
imajte na umu da je jos svega 4 radna dana od 02.05., a do tada ocekujem rast i promet slican danasnjem i to sva 4 dana.[pray] a nakon objave eksploziju… [pray]
ukoliko sve bude kako se prica, ovo je dionica godine… ali pricekajmo jos samo malo.
meni je target (za 50% dionica) 1700 kn, a 50% ostavljam do daljnjega.
jovica: ” Istina,završio je u blokadi ali s koliko dionica,koliko se sjećam,s 5 dionica su natjerali mlinar u blokadu. Nakon toga su pojačali kupnju na žitnjaku. Bojim se da je to nečija igra da se iskrca. ” S kojih 5 dionica? Mlinar je zavrsio u blokadi s nalogom vecim od 350 dionica.
pa neznam baš da je završio s tako velikim nalogom.
pratio sam,bilo je par komada na prodaji na 1480kn,a sljedeci nalog također mali na 1500kn.
Nažalost nemam transakcije da postam.
Najbolje ponude [ MLNR-R-A ] Kupnja Cijena
68 1.500,00
8 1.445,00
12 1.403,00
5 1.388,88
10 1.380,00
22 1.352,00
6 1.351,02
12 1.351,01
15 1.340,01
10 1.340,00