ZSE (Zagrebačka burza)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZSE (Zagrebačka burza)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hanfa odobrila prospekt o izdavanju dionica ZSE
Hanfa je odobrila ZSE prospekt o izdavanju 37.500 redovnih dionica na ime, privatnom ponudom, ukupne vrijednosti 37,5 milijuna kn, pojedinačne nominalne vrijednosti 1.000 kn
Uprava Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga na današnjoj je izvanrednoj sjednici odobrila Zagrebačkoj burzi d.d. prospekt o izdavanju 37.500 redovnih dionica na ime, privatnom ponudom, ukupne vrijednosti 37,5 milijuna kuna, pojedinačne nominalne vrijednosti 1.000 kuna.
Zagrebačka burza podnijela je Hanfi 1. lipnja zahtjev za odobrenje prospekta o izdavanju redovnih dionica privatnom ponudom nakon što je glavna skupština burze 30. svibnja donijela odluku o povećanju temeljnog kapitala u svrhu usklađenja temeljnog kapitala s odredbama Zakona o tržištu vrijednosnih papira.
Sukladno odluci glavne skupštine temeljni kapital Zagrebačke burze povećat će se sa 2.908.000 kuna, za iznos od 37,5 milijuna kuna, na 40.408.000 kuna.
Temeljni kapital povećat će se izdavanjem 37.500 redovnih dionica na ime, u nematerijaliziranom obliku, nominalne vrijednosti 1.000 kuna po dionici, privatnom ponudom ulaganjem u novcu. Dionice se upisuju i uplaćuju u nominalnom iznosu. Pravo prvenstva pri upisu novih redovnih dionica imaju dioničari Zagrebačke burze koji su upisani u registar koji vodi Središnja depozitarna agencija na dan donošenja odluke o povećanju temeljnog kapitala. Moći će upisati novih redovnih dionica razmjerno njihovim udjelima u dotadašnjem temeljnom kapitalu.
Uprava Hanfe donijela je i rješenje kojim se Zagrebačkoj burzi odobravaju Izmjene statuta.
(Hina)

Eto nam i Zagrebačka burza na burzi!

Što kažete?

La vita e bella!

jel to rekurzija? [smiley2]

inače, nisu na burzi al su u sda pod ZB-R-A

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Ovo uopce nije losa dionica u ozracju ocekivanja okrupnjavanja burzi regije.

ANASTASIA JE OTISLA!

ZSE nije i neće biti na burzi. Radi se privatnoj emisiji dionica za postojeće dioničare (brokerska društva, banke i pokoje društvance) kojoj je cilj uskladiti se sa zakonom koji kaže da burza mora imati najmanje 40 mln temeljnog kapitala. Ne veselite se, do tih dionica niko neće doći, zakonom je propisano ko i kako uopće može biti dioničar burze.

I što kaže zakon, ko može biti dioničar ???
Stvarno mi nije jasno, prije su mogle biti samo brokerske kuće, a sada može bilo ko ili ne???
Malo mi je to nejasno.

VIDTE ME ŠTO SAM LJEP I PAMETAN

Premješteno iz teme: [color=blue]Zastarjela burza[/color]


Ako mi netko moze otkriti misterij nase burze (www.zse.hr) odnosno portala, pa sta je to????? Sve svijetske burze imaju update cijena u realnom vremenu, imaju izmedu ostalog odlicno napravljen portal sto se funkcijonalnosti tice, a ne kao ZSE. E sad mene zanima zar je moguce da nema nitko voljan ulozit novce u neke IT strucnjake da to dovedu u red? Evo do sada je najefikasnije bilo pratiti portal limun.hr od RBA, a trenuto je aktualan PBZ Investor koji je, ja bi reko, za nas inovacija sto se tice jeftine informacije…

Suricata suricatta

Premješteno iz teme: [color=blue]Zastarjela burza[/color]

Premješteno iz teme: [color=blue]Zastarjela burza[/color]

Da li ste ikada culi za mostich? Ili za ostale brokerske kuće koje odavno, godinama prije PBZ investora (ne kazem da je los) imaju on-line trgovanje a neke i besplatni mostich?

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Premješteno iz teme: [color=blue]Zastarjela burza[/color]


Da li ste ikada culi za mostich? Ili za ostale brokerske kuće koje odavno, godinama prije PBZ investora (ne kazem da je los) imaju on-line trgovanje a neke i besplatni mostich?

Kolega Lt. mozda nije cuo za ovo sto ste vi se naveli no sve to je opet zastarjelo smece. Bacite kolega oko kak je vani to sredjeno i kakvi su streameri (i to zabadava) odavno pa cete shvatiti kako je ovo nase em smece em bezobrazno kosta.

New Report

Close