Žene i dionice

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Žene i dionice

Potaknut jednom raspravom koju sam imao sa svojom “significant other”, nametnulo mi se pitanje kakva su iskustva ostalih forumaša (i muških i ženskih) o tome ima li ljepši spol više uspjeha u trgovanju sa dionicama.
Nove znanstvene spoznaje upućuju nas na to da postoji razlika između mušksaraca i žena u prostornoj orjentaciji, sklonostima prema dogovornom načinu konflikta i drugo.
Namjera ove teme je konstruktivna rasprava o ovom pitanju i odmah na početku molim da se suzdrže svi oni koji bi imali nepristojne primjedbe bez obzora na to o kojem spolu govore.

Čuo sam komentare nekih forumaša da njihove žene ne znaju s kojim iznosom se oni “igraju” na burzi jer kad bi one to saznale vrlo bi se brzo prestali igrati. [smiley11]
Postoji li i obrnuti slučaj tj. da muškarac vašeg života nema pojma da ste vi investitor???

I možda jedno intrigantno pitanje – postoji li uopće razlika po pitanju investiranja kod osoba sa alternativnim spolnim orjentacijama u odnosu na opću populaciju.

Zanimaju me vaša mišljenja i osobna iskustva.

Naslov ove teme jest “Žene i dionice”.

Odabrao sam ga takvog isključivo zbog postizanja jačeg efekta kod investitorske populacije za koju uistinu vjerujem da je brojnija. Već i ova činjenica bi mogla biti zaniljiva za razmotriti zašto je tako.
Ukoliko sam u zabludi, ispričavam se.

Ovu temu uistinu uvodim sa najboljim namjerama. [smiley11]

La vita e bella!

posejdon, mislim da bi te trebalo prijavit saborskom povjerenstvu za ravnopravnost spolova.
ili barem B.a.b.a.m.a.
već ih čujem: “zašto vam se, dragi gospodine, tema ne zove “muškarci i dionice”…[smiley16]

hate red

Poštovani,

Nemojte samo da ova novootvorena tema završi na raspravama o spolovima i inom!

Sa štovanjem,

Suricata suricatta


posejdon, mislim da bi te trebalo prijavit saborskom povjerenstvu za ravnopravnost spolova. ili barem B.a.b.a.m.a. već ih čujem: “zašto vam se, dragi gospodine, tema ne zove “muškarci i dionice”…[smiley16]

Objasnio sam to u svom prvom postu na ovoj temi.

La vita e bella!


Poštovani, Nemojte samo da ova novootvorena tema završi na raspravama o spolovima i inom! Sa štovanjem,

Poštovani moderatore.
I ja se nadam da neće, a svoju dobru namjeru sam objasnio u prvom postu.
Ukoliko naša (ne)kultura bude neprihvatljiva prvi sam taj koji je spreman da se ova tema zatvori.

Još jedan put apeliram na konstruktivnosti ove teme.
[smiley11]

La vita e bella!


Velika većina žena je prenesigurna po svojoj prirodi za ulaganje u dionice, zato i jesu na burzi u manjini.

Poštovani,

Ovakve postove svakako izbjegavajte.

Sa štovanjem,

Suricata suricatta

žene nisu kao mi da stalno moraju biti pred ekranima i pratiti i zato su jači investitori od nas. manje se opterećuju i ovo im je samo zarada, a meni i nešto više od zarade.

[


Black Lord: ” Velika većina žena je prenesigurna po svojoj prirodi za ulaganje u dionice, zato i jesu na burzi u manjini. ” Poštovani, Ovakve postove svakako izbjegavajte. Sa štovanjem,

…….neću dugo…. pred dva sam se mjeseca dvoumio uzeti ZVCV ili HDEL, …. žena mi prišapnula da ipak uzmem HDEL na 750…. od tada je 2x bio u blokadi… i na njemu sam zaradio 100%. Ipak je gospođa imala “nos”.
Od toga trenutka nikada je više nisam zapostavljao u svojim poslovnim odlukama i uvijek se sjetim da sam negdje pred 10 godina čitao Davida Carneghi-a koji veli- citiram; “Svaki je čovjek na neki način pametniji od mene- jer od svakog ponešto naučim”.

Scio me nihil scire

Zatrpavate ovaj forum sa temam koje nemaju veze sa investiranjem. Po meni bi moderatori trebali zabraniti otvaranje novih tema dok na tržište ne dođe nova dionica. Ovo više stvarno nema smisla.

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

“…da muškarac vašeg života nema pojma da ste vi investitor???

Uh, osjetih se prozvanom…

Igra se magarad; bit će kiše!

Vidi se da smo u sezoni kiselih krastavaca, odnosno da situaciju na burzi obilježava dosadna stagnacija pa se u nedostatku burzovne “zabave” pokreću ovakve teme za razbibrigu [smiley1]

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close