Želim kupiti Novu TV i uložiti u Hrvatsku 50 milijuna eura (objavljeno 29.05.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Želim kupiti Novu TV i uložiti u Hrvatsku 50 milijuna eura (objavljeno 29.05.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pozdravljam potez “kolega” sa istoka,međutim,mišljenja sam da bi bilo bolje da je anonimno našao ovdje firmu ili tim ljudi preko kojih će plasirati svoje investicije a oni bi odradili medijski posao koji on ima na umu,iliti čak onaj dio koji oni kao ljudi koji žive u ovoj državi predlože pa on usvoji kao dobar menađer koji osluškuje bilo naroda u RH.Mislim da u dosta slučajeva pa i u ovom “kolege” sa istoka nastupaju malo naprasito da ne kažem arogantno ,želeći pri tome dignuti svoju važnost i cijenu,pošto reći da je on moćan toliko i toliko je besmisleno,jer ne vjerujem da je to transparentno poslovanje sukladno sa mnogim rigoroznim evropskim zakonima.
Generalno se ne protivim ovim izloženim aspiracijama prema novim tržištima ali drugačiji pristup bi definitivno bio i bolje prihvaćen.
Toliko

ugodno sam iznenađen komunikacijskom inteligencijom vlasnika TV Pink. No nemoguće je oteti se dojmu da je na cjelokupnom području ex-YU (uključujući i Hrvatsku) glavni pokretač akumulacije kapitala, biznisa i moći političko/rođačka podobnost a ne realni poslovni zakoni (koji vrijede u većini svijeta).

New Report

Close