Zbog sankcija Rusiji, EU riskira gubitak 2 milijuna radnih mjesta

Naslovnica Forum Komentari članaka Zbog sankcija Rusiji, EU riskira gubitak 2 milijuna radnih mjesta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sankcije protiv Rusije su gotovo idiotski postupci foteljaša iz Brisela. Radna mjesta neće izgubiti centar EU-a već presten Eu -a gdje se nalazimo i mi.

Eto im kad su potrcka Amerike… Sada bi oni silom otvorili nekakvu trgovinu preko oceana. Mozes misliti. Umjesto da su zadrzali dobre odnose sa susjedom te velicine, koji jos uz to Europu opskrbljuje energentima, oni lijezu s Obamom, koji je i zahuskao sve to.

Pitanje je koliko riskiraju izbjeglica i ekonomske stete ako ne uvedu sankcije. Recimo Milosevic koji je imao zanemariv rusilacki potencijal u odnosu na Putina je generirao barem 3M izbjeglica.

Zamisli da nisu uveli sankcije Milosevicu koliko su Njemci mogli prodati auta u Srbiju. Srecom Njemci vjeruju da su zivoti ljudi u Slavoniji, Dalmaciji, Bosni ili Ukrajni vrijedniji od svih tih prodanih auta.

I zato jesu mocna ekonomija jer vjeruju da je covjek i njegova sloboda najveca vrijednost. S druge strane zemlja preko koje je Milosevic trgovao za vrijeme rata je pred bankrotom.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close