neki dan nije ga bilo u Hrvatskoj, ne nikako, danas ga već ima, ali se povlači s tržišta, sutra će možda pisati , nešto je ipak otišlo u potrošnju, nismo ipak na vrijeme sve povukli, reklo bi se institucije rade svoj posao-nesavjesno
je , ušlo je u Hrvatsku, reče ministar, ali ga čuvamo na skladištima dok prođu vikendi pa će sve provjeriti inspekcija.
kak smo već rekli, institucije su spore, ali dostižne, ipak se više ne da sakriti da se jelo
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/589384/hrvati-su-ipak-jeli-zarazeno-meso-iz-poljske-institucije-izbjegavaju-odgovor-ali-izvjestaj-inspektora-otkriva-da-je-315-kilograma-ipak-prodano-slicnih-nalaza-ima-po-cijeloj-hrvatskoj
i to kod koga ? vječitog prosvjednika i borca za seljaka i domaću proizvodnju,
ali kada je skužio da je lakše nataknuti uvozni i jeftiniji kebab, pusti svinje i proizvodnju, jeftinije je jeftinije, pa makar i zaraženo