Zaradi onilne

Naslovnica Forum Razno Ostalo Zaradi onilne

AKO LAŽU MENE I JA LAŽEM VAS.
Neko je odlucio da napravi nesto mnogo, mnogo bolje no sto su to trenutno najpopularnije socijalne mreze.Riječ je o wazzub komapniji, koja ima sličan način zarade kao Google i smatra se da ce ujedno i biti najveca konkurencija za Google. Da bi googlu bili konkurencija to mogu samo na ovaj odlican nacin koji je smišljen da bi svi bili na dobitku.Google je prošle godina od nas korisnika vecinom ali i od reklama zadradio 29 milijardi dolara, mi od toga nemamo nista.
Najbolje od svega sto je ovo potpuno besplanto znači ne morate uložiti nista, nema kupovine prodaje, downloada i sl. isto tako ne možete izgubiti ništa. Ako od ovoga ne bude ništa sve sto se uložili bilo je malo vremena a mogli bi se isplatiti. Najbolja potvrda ozbiljnosti WAZZUB-a je činjenica da Gmail, Hotmail i Facebook svjesni konkurencije, već blokiraju sve linkove vezane za WAZZUB. Naime oni koji pokušavaju da se na WAZZUB registruju sa Gmail-a ili sa Hotmail-a, moraju biti jako uporni pošto im link za verifikaciju naloga uopšte ne stiže (čak ni kao SPAM).
Svake decenije se u Internet Svijetu dogodi po neko veliko otkriće. Predhodnih decenija to su bili Yahoo, Google, Skype, Twitter, Facebook. Ovu deceniju će obilježiti jedna kompanija koja će zasigurno nadmašiti sve navedene. Kompanija je došla na ideju da 50% svoje zarade podijeli sa svojim članovima. Dakle vi možete ući potpuno besplatno, izgraditi svoj tim do 9 aprila 2012 i od 9 aprila krenuti sa mjesečnom zaradom a da apsolutno ništa ne radite. Dovoljno je da samo Wazzub stranicu postavite za startnu stranicu u vašem Browseru.
Pitate se kako je moguće zaraditi ako je besplatno članstvo u ovom programu, kako kompanija zarađuje. Wazzub naravno zarađuje kao i Google, od reklama. Riječ je o ogromnim zaradama, nezamislivim (radi se o milijardama) a 50% tih zarade ide svima koji sada postanu članovi i izgrade tim do 9 aprila. Tim se gradi u cilju polularizacije stranice i da se sto vise prosiri a isto tako vise i zaradi. Princip zarade je sljedeći: zarada se prostire na 5 nivoa i možete zaraditi po 1$ mjesečno od svakog člana na svih 5 nivoa, dakle od članova koje ste uveli vi, ali i koje su uveli vaši članovi, njihovi članovi i tako dalje 5 nivoa u dubinu. Sto bi zgledalo ovako

1. Nivo – 1×5 osoba = 5 x $1.00 = 5.00 $ (ove osobe ste vi uclanili)
2. Nivo – 5×5 = 25 x $1.00 = 25.00 $ (vaši članovi učlanjuju po 5 osoba)
3. Nivo – 25×5 = 125 x $1.00 = 125.00 $ I tako dalje sa ostalim nivoima
4. Nivo – 125×5 = 625 x $1.00 = 625.00 $
5. Nivo – 625×5 = 3125 x $1.00 = 3,125.00 $

5+25+125+625+3125=3905$ moguća mjesečna zarada Ovo moze biti i vise ili manje ovo je samo primjer, ovisi o tome koliko cete osoba pozvati i koliko ce te osobe pozvati jos prijatelja itd..

.Wazzub ima realne šanse da postane veoma uspješna kompanija što će i svim članovima obezbjediti veliku mjesečnu zaradu, a sve što trebate uraditi je da postanete član potpuno besplatno, da izgradite svoj tim do 9 aprila 2012.. Svakih 5 sekundi jedna nova prijava.Ovakav brzi rast nisu postigli ni Google ni Facebook kada su startali.

Znači ŠTA TREBATE URADITI je ući na ovaj link:

http://signup.wazzub.info/?lrRef=9ee3b5ee

registrovati se upisati ime, prezime, password, mail i drzavu. Na taj mail koji ste upisali dobicete verifikaciju koju morate aktvirati da bi bila aktivna s obzirom da gmail ili hotmail pokusavaju ovo zaustaviti jer im je konkurencija nekad mail i ne dobijete pa pokusajte vise puta ili mail koji dobijete dodje u spam ili junk pa provjerite meni je dosao odmah iz prve. Kad potvrdite mail koji dobijete od kompanije onda cete dobiti tu link gdje cete uci na svoj wazzub account gdje cete imati link koji cete davati prijateljima da udju preko njega i na taj nacin siriti lanac i skupljati prijatelje a s tim i vise zaraditi. Prilično je jednostavno!!

nema se sta

Zaradite uplodujuci fajlove,muziku,crackove itd..nesto poput rapidshare-a samo sto vas placaju za svaki download od 0.40 do 3 $,koje mozete prebaciti poslije na pay pal.Link za registraciju: adf.ly/5nU9I
Imate detaljne upute i pomoc na blogovima:adf.ly/5p3ze adf.ly/5p465

Vaš link …

Igraj stratešku igricu i zaradi, kad se ulogiraš posjeti hrvatski forum za objašnjenja i pojašnjenja, sigurna isplata za koju treba vremena. Nakon logiranja možeš otići i na hrvatski tutorial na youtubeu da stekneš osnove. Sretno
Vaš link …

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close