Zahvalio im na plaći koju nije zaradio

Naslovnica Forum Komentari članaka Zahvalio im na plaći koju nije zaradio

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A i bio je rekao da će se oko 20.01.2013 znati više o Katarskim investicijama u Hr. Tad sam komentirao da će doći 20.01.2013. i da se neće ništa objaviti ni objasniti a putovanje u Katar je skupo plaćeno. Tako će biti i sa plinom i sa svakim ispraznim obećanjem koje se da. Stvar je u tome da se nešto obeća na najmanji rok od mjesec dana. Naime to je neko razumno vrijeme di svi zaborave što je uopće bilo prije mjesec dana a kamoli što je tada rečeno. Pitam ministra što je sa investicijama iz Katra. Samo da ne odgovori da pitam Čačića.[emo_smijeh]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Ima jedan mali problem sa tom izjavom….Vidio sam na skupu čitavu masu poduzetnika čije firme su nastale kao državne firme pa naknadno privatizirane, zatim vidim poduzetnike (ne samo Vrdoljaka) koji sjede u javnim institucijama i njihovim upravnim vijećima, poduzetnike čije firme su pretplaćene na poslove u javnoj nabavi, kojima se pogoduje propisima itd…nije li zbog toga Vrdoljak i ušao u politiku???

New Report

Close