nemres vjerovat …
Ja sam dobio kaznu jer sam bio na sva 4 na Kaptolu, nekako su previdjeli vađenje djeteta od 3 mjeseca van iz auta u kolica koje je trajalo ravno 1 min…uhljebi bez mozga zarađuju za plaću.
Identicna stvar mi se dogodila kod autobusnog kolodvora, na strojarskoj. Isao sam pomoci majci torbu odnijeti do busa, parkiran sa sva 4, otprilike 45-60 sekundi je to trajalo. I onaj mali crv mora jesti, kao i paraziti i uhljebi….
Koje gluposti. Ako ste dobili kaznu a misite da nije ispravna (niste je zaslužili) žalite se. Teret dokazivanja zaustavljanja je na njima. Opišete što se dogodilo i ne postoji sud koji ne će uvažiti žalbu.
Kaznu dobivate jer je opasno na jednom mjestu biti duže od 10 sekundi.
Naime kvaliteta asfalta i izvedba radova je takva da u slučaju dužeg zaustavljanja možete upasti u asfaltnu rupu.
Nesposobni bosanac i njegovi lo.povski kumovi.
Ma treba kaznu pisat svakome tko upravlja vozilom …. nek.se puni proracun. Treba novaca za kvalitetna ulaganja 🙂
Kaznu dobivate jer je opasno na jednom mjestu biti duže od 10 sekundi.
Naime kvaliteta asfalta i izvedba radova je takva da u slučaju dužeg zaustavljanja možete upasti u asfaltnu rupu.
Nesposobni bosanac i njegovi lo.povski kumovi.
vidiš ipak ima logike neke :)))))
Identicna stvar mi se dogodila kod autobusnog kolodvora, na strojarskoj. Isao sam pomoci majci torbu odnijeti do busa, parkiran sa sva 4, otprilike 45-60 sekundi je to trajalo. I onaj mali crv mora jesti, kao i paraziti i uhljebi….
bio si zaustavljen na cesti, ispred ogromnog parkiralista koje nisi htio koristiti kao svi normalni vozaci, i sad se zalis da je to bilo samo na trenutak?