Zagrebački prosvjed u 10 slika

Naslovnica Forum Komentari članaka Zagrebački prosvjed u 10 slika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Dolazak na prosvjed najavilo je na stranici “Otpor sistemu” 4500 ljudi, no na kraju se pokazalo da ih je došlo 30 puta manje.” – Niad ništa se neće postić dok su svi JAKI SAMO NA RIJEČIMA.. Osim šta je Hrvatska sramota naša vlada, postala je Hrvatska sramota i narod koji živi tu.

Ko ce normalan doci na ovakvo okupljanje?

Koji su uopce zahtijevi ovog prosvjeda?

Koliko vidim tamo se spominje otpor kapitalizmu. U tom slucaju ovo nije prosvjed nego skup podrske vladi, jer ova politika vraca zemlju u komunizam.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ko ce normalan doci na ovakvo okupljanje?

Koji su uopce zahtijevi ovog prosvjeda?

Koliko vidim tamo se spominje otpor kapitalizmu. U tom slucaju ovo nije prosvjed nego skup podrske vladi, jer ova politika vraca zemlju u komunizam.

I onda se svi čude kada u Hrvatsku ne dolaze firme. Vide potporu mladih marxizmu na ulicama i samo se okrenu prema drugim drzavama.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

"Dolazak na prosvjed najavilo je na stranici "Otpor sistemu" 4500 ljudi, no na kraju se pokazalo da ih je došlo 30 puta manje." – Niad ništa se neće postić dok su svi JAKI SAMO NA RIJEČIMA.. Osim šta je Hrvatska sramota naša vlada, postala je Hrvatska sramota i narod koji živi tu.

A jesi ti bila na prosvjedu?

Bio sam na prosvjedu.
Prosvjedovao sam protiv ove bande balavaca koji bi se najrađe vratili u Komunizam.
Fuj !
Podržao sam policiju .

Jel’ to SDP organizirao?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close