“Dolazak na prosvjed najavilo je na stranici “Otpor sistemu” 4500 ljudi, no na kraju se pokazalo da ih je došlo 30 puta manje.” – Niad ništa se neće postić dok su svi JAKI SAMO NA RIJEČIMA.. Osim šta je Hrvatska sramota naša vlada, postala je Hrvatska sramota i narod koji živi tu.
Ko ce normalan doci na ovakvo okupljanje?
Koji su uopce zahtijevi ovog prosvjeda?
Koliko vidim tamo se spominje otpor kapitalizmu. U tom slucaju ovo nije prosvjed nego skup podrske vladi, jer ova politika vraca zemlju u komunizam.
Ko ce normalan doci na ovakvo okupljanje?
Koji su uopce zahtijevi ovog prosvjeda?
Koliko vidim tamo se spominje otpor kapitalizmu. U tom slucaju ovo nije prosvjed nego skup podrske vladi, jer ova politika vraca zemlju u komunizam.
I onda se svi čude kada u Hrvatsku ne dolaze firme. Vide potporu mladih marxizmu na ulicama i samo se okrenu prema drugim drzavama.
"Dolazak na prosvjed najavilo je na stranici "Otpor sistemu" 4500 ljudi, no na kraju se pokazalo da ih je došlo 30 puta manje." – Niad ništa se neće postić dok su svi JAKI SAMO NA RIJEČIMA.. Osim šta je Hrvatska sramota naša vlada, postala je Hrvatska sramota i narod koji živi tu.
A jesi ti bila na prosvjedu?
Bio sam na prosvjedu.
Prosvjedovao sam protiv ove bande balavaca koji bi se najrađe vratili u Komunizam.
Fuj !
Podržao sam policiju .