Zagrebački poduzetnik povezao 100-tinjak pčelara i postao ‘Kralj pčelinjeg otrova’

Naslovnica Forum Komentari članaka Zagrebački poduzetnik povezao 100-tinjak pčelara i postao ‘Kralj pčelinjeg otrova’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

how to guess what a mason/woman tried to say?

baka i dida više vole smeđeee… bijele i žute malo manje… ko ih jebee..

nepoduzetnik, 24.10.2022. u 23:51

jedini intelektualac danas je Houllebecq.. jedva čekam njegovu drugu knjigu

doduše i on kasni 20 godina za mojim kolegom Nežbedinom iz razreda. Koja je to legenda sa Savskog mosta. Zbog njega dan danas ne mogu kornet pojest do kraja

pitam se pitam.. ima li po ukrajini plakata za gladnu djecu u Africi?

nije da se ja ne slažem, bože sačuvaj.. samo me muči di doći do dobrog žutog.. a svinje neka se kaljužaju

nepoduzetnik, 25.10.2022. u 00:05

ukraine wants to be..

one of europe stars…

and the turks and arabs like blondes!

danke Uršula!

nepoduzetnik, 25.10.2022. u 00:11

pitam se pitam.. ima li po ukrajini plakata za gladnu djecu u Africi?

neka ih referiraju na NBA, ili na Rim, tamo štampaju lovu kolko im treba

do they know.. the browns dont care about christmas?

još druga stvar koja me muči je da je prosječna hrvatska hijena, hoću reć žena veći muškarac od mene.. Samo se bojim kad će fizički nasrnuti na mene jednog dana..

no ono što me tješi da nisam jedini so tim problemom.. ulice su pune samoubojica u ranim pedesetima…

nepoduzetnik, 25.10.2022. u 00:23

još druga stvar koja me muči je da je prosječna hrvatska hijena, hoću reć žena veći muškarac od mene.. Samo se bojim kad će fizički nasrnuti na mene jednog dana..

jedna je već nasrnula.. ali je imala 120 kila pa sam joj umakao.. kad sam zvao udrugu babe, oću reć mup da me zaštiti od nasilnice one su se meni prijetile.. onda su još tile da im pristupim.. ali plavo me ne plavi ni malo..

ne pali me ni malo…. a i bojim se STD-a

New Report

Close