Nitko tebi nista nije nametnuo. Ti si sve sam izabrao.
Ne vjerujem da je itko toliko malouman da ne razumije u cemu je problem, pogotovo nakon toliko vremena provedenog na forumu u kojem je bio izlozen raznim misljenjima. Vjerojatno ga netko placa da drobi budalastine, kao i neke druge trolove kao bulja i slicni…
Problem desničara je u tome što ih užasno nervira ‘crvena’ vlast SDP-a i sad sve probleme guraju na ‘crvene’ kao da je prije teklo med i mlijeko… ono što oni neće priznati da SDP u dlaku radi isto što i HDZ… i da se oni u gospodarskim pitanjima uopće ne razlikuju
Previše marksizma i premalo ili ništa tržišnog kapitalizma tu su SDP i HDZ totalno isti
Pero7 ovdje stalno melje o 500 i nešto poraza u RH ali neće reći da je 95% tih poreza izmislio HDZ…
@ Pero 7
bez brige završiti ćemo kao Tuljani[emo_mrgud]
TEŽ
TOZ
Zagrepčanka
Sljeme
Lipa mill
tvornica papira PAN
…..
nastavi niz……………..
Petrokemija?
svaki novi trgovački centar je prijeko potreban, uz toliku nezaposlenost ponestaje prostora za posjetitelje u već izgrađenima, mnogi će preko zime uštedjeti na grijanju, bravo za centre
svaki novi trgovački centar je prijeko potreban, uz toliku nezaposlenost ponestaje prostora za posjetitelje u već izgrađenima, mnogi će preko zime uštedjeti na grijanju, bravo za centre
Gledajte, onaj koji investira odlučuje je li taj centar potreban ili nije. Ne živimo u planskoj ekonomiji, pa da netko nekome određuje čime će se baviti.
Ne vidim da si ičim argumentirao čime me svrstavaš u desničare.
Upravo tako rade svi (baš svi) komunisti. Nepobjedivi su na retorici a na djelima su čista katastrofa. Nesreća.
[/quote]
@Bulja1234 ,
da takav je neo ko i svi komunisti .
Kada nemaju argumente onda optužuju i vrijeđaju.
Dobro da me nije optužio da mi je rit slana.
Ne vidim da si ičim argumentirao čime me svrstavaš u desničare.
Upravo tako rade svi (baš svi) komunisti. Nepobjedivi su na retorici a na djelima su čista katastrofa. Nesreća.
[/quote]
@Bulja1234 ,
da takav je neo ko i svi komunisti .
Kada nemaju argumente onda optužuju i vrijeđaju.
Dobro da me nije optužio da mi je rit slana.
[/quote]
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]