Zagreb Montaža, IGH, Dalekovod i Monting stvaraju novi holding

Naslovnica Forum Komentari članaka Zagreb Montaža, IGH, Dalekovod i Monting stvaraju novi holding

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Čim se pojavljuje Škegro – brodek bu potonul!!!

Tri Davida preuzimaju niš koristi Golijata koji jedini u ovoj prići ima međunarodne reference, proizvodnju, ugovorene poslove, otpisane sve dugove starije od 2 godine koji će se vjerojatno i djelom naplatiti, izgrađenu najveću cinčaonu na Balkanu koju treba natrpati opremom i početi raditi, te vjerojatno otvoreno tržište VB uz svesrdnu pomoć birokrata, kraj najjačih fondova koji postoje u HR, a ponašaju se ko da nemaju ni jedne kune na računu.
Što bi tu trebalo činiti osnovicu Holdinga?

Fondaši da vas ne nabrajam – pljuc

Čović sa Zabom dogovara refinanciranje komercijalnih zapisa Zagreb Montaže


Pojačanim angažmanom na njemačkom tržištu i izgradnjom tvornice Vikom za proizvodnju tehnološke opreme kompenzirali smo pad tržišta”, kaže Čović. Pomogla im je, dodaje, i disperzija djelatnosti. “Kad su nam partneri Meiller Kipper München i Acerbi Viberti za koje smo radili kamionske prikolice i kipere lani zbog krize otkazali narudžbe, ušli smo u energetiku. Suradnjom s njemačkim Hitachi Power Europe i Austrian Energy kompenzirali smo izgubljene poslove. Ugovorili smo 105 mil. eura poslova do 2011., ponajprije je riječ o opremi za tri termoelektrane u Njemačkoj. Na gradnji aerodroma u Berlinu radimo s Eiffel Deutschlandom”, kaže Čović.

Ipak imaju, kao podizvođači.

Treba se povezivati s Ruskim tržištem tamo je novac bez obzira kakav ali s njim se može puno toga kupiti. Rusi osim toga nisu toliko zahtijevni kao oni na zapadu ali znaju biti cicije! Kod sklapanja poslova nužan je oprez! Članstvo u EU je dodatan plus za naša poduzeća, a ljude poput Škegre treba cijeniti za razliku od ovog našeg komentatora koji očito nije prebolio HDZ?!

New Report

Close