Poslovni dnevnik sam smatrao ozbiljnom novinom no s ovakvim člancima se možete izjednačiti s člancima trećerazrednog magazina čiji urednik čak ni ne pročita članak prije nego ga autorizira.
Gospođo Franjković, veću hrpu gluposti na jednom mjestu nisam pročitao. Da li ste sigurni da ste bili u Beču? Interesira me kojim putem ste ušli u Beč.
Savjetujem Vam da se sljedeći put pripremite za putovanje bilo kuda išli inače bi u svakoj idućoj metropoli mogli biti razočarani s nekoliko pijanaca u lokalnom kafiću.
I molim Vas budite toliko ljubazni i počnite razmišljati o tome da mnogo ljudi čita Poslovni dnevnik te da je mnogo njih u Beču bilo barem jednom, a jako puno ih je i živjelo u Beču tako da počenete koristiti pseudonim ukoliko mislite izgraditi iole dobru novinarsku karijeru pa makar ostali i na Dnevniku jedne šopingholičarke!
Drugi put kavu popijte u Naniniju, u centru grada.
gospodina Komentatora bih obavijestio da postoje ljudi, vjerovao on to ili ne, koji, ovim ili onim polslom, idu u Beč, a da ih pri tom ne zanima Musikverain, Mozart i da ne svršavaju na sve ono što je predstavljala/ili nekima još uvijek predstavlja “gelbe und schwartze farbe unsere k&k “
Poštovani Juli,
možda ste sanjali o Musikvereinu i Mozartu, jer ne vidim gdje ih u tekstu spominjem. Vjerojatno ste se nadovezali na svoje misli koje na svu sreću ne mogu pročitati. A da postoje razno razni ljudi, to svakako vjerujem budući da ste i vi jed/an/na od onih kojima su namijenjeni članci autorice Franjković.
upravo je nevjerojatna ignorancija autorice. Nakon ovakvog članka sve je moguće (u glavi autorice). Pa i da Hrvatska postane nuklearna sila 🙂
stvarno je ovaj članak apsurdan.
zagreb bih po provodu mogao uspoređivati samo s mjestima kao što su čačak ili aranđelovac, sva civilizirana mjesta osim melina su zatrta.
valjda je zg bolji od beča jer u beču neće biti koncerta miloša bojanića—[smiley4]
kako ste tako sigurni da vas autorica ignorira.mozda joj jednostavno nije stalo sto mislite. mislim sta, zena je izrazila svoje misljenje, svoj dozivaljj.iskreno i sam sam se razocarao becom…nije to vise kao nekad
Ahhh… zlobnici jedni…
Garantiram da ste svi do jednoga bili predsjednici svojih razreda, uredno zalizani štreberi, nikada niste markirali i otišli igrati za vrijeme nastave stolni nogomet (zapravo bi i išli, ali vas “smradovi” nisu niti pozvali) garantiram da ste kukavice, češki huligani, nikada niste napravili nikakvo “sranje” u životu kojim bi se napokon osjećali kao mlada živa bića…
Uhhh što volim takve “poslovnjake” poput vas… pravi mali zlobnici, vire vam glavice iz bankarskih ureda kao glavice hrčaka iz krletkica sa onim točkom…
Ajmo dečki hop-hop… treba vrtiti točak danas…
onaj Bečki… he-he-he… jadni mali hrčci…. đepni…
Odlično štivo za sponzoruše. [smiley2][smiley2][smiley2]
Ovaj plitak članak dade naslutiti da je Zagreb u rangu Beča. Glupost! U centru Beča ima mnogo trgovina (skupljih, ali i boljih nego u ZG), multikulturalnost je na višoj razini nego u Zagrebu, a oko Beča (gdje tamošnja mladež uistinu i izlazi) ima mnoštvo “kleti”, klubova i restorana za odličan provod…
Sponzoruše… ha-ha-ha… ma neka vam bude… ako su “sponzoruše” u pitanju, barem te “sponzoruše” imaju ukusa… ako ništa drugo…
Znate kolegice, “kleti” nisu jedina mjesta za izlazak… postoje mjesta i sa drugačijim sadržajima…