ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,15
70.130
3,030
23,10
23,40
1,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/proucili-smo-brojke-dok-inflacija-zdere-ustedevine-gradana-strane-banke-u-hrvatskoj-nestvarno-zaraduju/?utm_source=piano&utm_medium=email&utm_campaign=9318&pnespid=p_ZgFT4earMR16nKvWu.FpWK7h60WYN7IebjneUzqgdm4PtDhgqp9F_oVVjMB1MYyfz4IAEM1A

novinare očito ne zanima što hrvatski mirovinski fondovi izbjegavaju te nestvarne zarade ali to bi bila tema koja traži malo više truda

Izgleda da je stala rasprodaja.. idemo lagano prema gore!

Рінат Ахметов "тільки небо - це межа!"

Ako su fondovi prodavali da kupe trezorce, već su sada u lijepom minusu

Bankama u Hrvatskoj jako skočila dobit, pogledajte kojoj najviše

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/unicredit-grupa-najbolja-banka-u-zapadnoj-europi-to-potvrduje-da-su-nam-klijenti-u-sredistu-svega-sto-radimo-15400225

iako je ivana7 dala komplimente zabe

za zabu interesa danas za kupnju nema a ponuda je velika a ista stvar je i za končar nakon komplimenata NB i realnog osvrta ivana7 za končar pa očekujem od NB

da nešto veli za zabu jer zna se nekaj se mora delat

Zaba dala neku nejasnu obavijest sa skupštine. Pak se ne kaj prtlja

40.000 dionica po €14,50 OTC. Lijep pocetak trgovanja. Da nije zbog obavijesti?

da, netko je jučer kupio 40 000 kom po 14.50 na OTC. I sad u nekoj normalnoj zemlji i burzi istog trena po otvaranju ili malo iza cijena bi na 14.50.. ali kod nas ne. Kod nas jedva zatvori na 14.10 a danas ce ici i po 14 a mozda i niže. Meni je to stvarno nevjerojatno.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Samo strpljivo. 14,40.

14,80kn. Ne bi me cudilo da do kraja godine poraste jos 20%.

Misljenja sam da je zaba odradila rast jer je jucer u dogovorenoj transakciji prodano 40000 dionica za 14.50 po dionici.Rijesen je taj teret sa aska koji je dosta dugo pritiskao zabu.Mislim da taj koji je kupio toliku količinu po 14,50 da ce se zadovoljit da prodaje na 15 eura.A taj koji je prodao po 14,50 pitanje po kojoj cijeni je ulazio i normalno da je kapitalizirao dobit.Mislim da je sad vrijeme da se zaba odkljuca i da bude fer vrednovana .Sad neznam jeli to ova cijena ili neka druga ali vrijeme ce pokazati.Bitno je da nema utega na aku a na bidu nije problem jer je zaba jedna od najtrhovanijih dionica na zse.Sutra ce biti zanimljiv dan.

New Report

Close