Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,15 | 70.130 | 3,030 | 23,10 | 23,40 | 1,74% |
ti si psihopat,bavi se sam sa sobom a ne maltretirati okolinu.Zagađivas forum.Ti kad čitas novinu najprije procitas crnu kroniku.
hpb je 24.02 imao cijenu 117 eura danas je 190 sa tendencijom rasta,zaba je u isto vrijeme bila 11,85 danas 13,95.Čisto radi usporedbe.Da zacepimo usta svima onima koji govore da je predcijenjena.Moja ocekivanja su da bi stabilizacija cijene mogla biti na 17 eura,naravno uz korekciju jednu.
ti si psihopat,bavi se sam sa sobom a ne maltretirati okolinu.Zagađivas forum.Ti kad čitas novinu najprije procitas crnu kroniku.
Nemojte se nervirati kolega zbog onih koji su izašli na minimumu i sad im žao što su propustili veliku dobit, pa drukaju naravno na pad. A što bi drugo radili. Jedino ne znam da li Erste Plavi prodaje ERNT pa kupuje banke, a poslije će nazad? Možda to misli neko ali ne smije priznati na drugom forumu. 😁.
Današnji pad možda ima veze s ovim:
Ministarstvo financija najavilo uvođenje jednokratnog poreza na dobit banaka
Talijanska vlada ‘izbrisala‘ 10-tak milijardi eura bankama pa sad okreću priču, Zaba i PBZ ipak nisu na udaru?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/talijanska-vlada-izbrisala-10-tak-milijardi-eura-bankama-pa-sad-okrecu-pricu-zaba-i-pbz-ipak-nisu-na-udaru-15363438
Samo ne kupujte ZABA vjerujuci o price o basnoslovnoj nevidjenoj dividendi koju vam sada prosipaju po forumima. Ova ce dionica prije ici u istiskivanje nego da s vama.i NB i Pvcima i slicnim.investitoeima dijele novce. Nista id basnoslovne dividende. Ne kupujte zaba i ne vjerujte u bajke. Necete uspjeti izaci, a oni ce otici s vasim.novcima. dividendu dobiti necete, a Meloni ce na kraju biti proglasena fasisticom.koja je jadnim malim investitorima istiskivanjem otela dividendu.
Dodje na skoro isto biti istisnut iz Zabe po cijeni od 12-13eura ili ostati u dionici i dobiti dividendu po npr 11eura.
Dodje na skoro isto biti istisnut iz Zabe po cijeni od 12-13eura ili ostati u dionici i dobiti dividendu po npr 11eura.
ahahahahahahahahahaha :)))))))))))))))))
Da skoro isto je ako cijena padne na 11e i dobije se dividenda od cca 1-1.5 eura ili biti istisnut po 12-13e.
Cak je dugorocno bolja ova situacija s dividendom jer ostaje dividenda svake godine.