Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,15 | 70.130 | 3,030 | 23,10 | 23,40 | 1,74% |
Može li netko prokomentirati što će se dogoditi sa pumpanjem rezervi u zadnjem kvartalu (sad su preko pola milijarde kn), koliko će to utjecati na dividendu i je li poznato kada izlaze izvještaji za zadnji kvartal ili za cijelu 2019. god.
Kakva je situacija sa onim tuzbama?, radi toga sam nazalost prodao ZABU, a ona ode nebu pod oblake :).
ZABA na rekordnim razini,a nitko ništa ne komentira…ode nema ovih što se nazivaju burekđije da ruše cijenu radi 10lp:)
Kakva je situacija sa onim tuzbama?, radi toga sam nazalost prodao ZABU, a ona ode nebu pod oblake :).
ima nas još za utjehu 🙁
ZABA je dionica(rekao bih još i PBZ) koja jednom kad se kupi, nikad se ne prodaje. Trenutno je dividendni prinos oko 8 % !
Kako bi se reklo:
“Ljudi moji, ma je li to moguće!”
I da cijena poraste 100 %, dividendni prinos bi bio oko 4 “.
Kolike su kamate u banci????
Nadalje, usprkos svim najavama ovakvih ili onakvih tužbi, apokaliptičnih najava propasti, napada populističkih političara na banke i sl, ako pogledamo rast dobiti kroz npr 20.godišnje razdoblje, uz neke godine iznimke, ono je stabilno i stalno u rastu.
Pametnome dosta…..
zanimljivo je to.. bolje biti dioničar nego štediša u zabe:)
Baš to i ja odavno govorim kolegama… Ja nisam prodao, zadnji put kad sam tradeao negdje 2014.-2015. sam se zeznuo jer je otišla preko 50kn.
Na Zse svi imaju kratko pamćenje, kad se ponovno aktualizira pitanje Franka onda će opet krenuti najbrži prst.