Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,15 | 70.130 | 3,030 | 23,10 | 23,40 | 1,74% |
da,odlično izvješće,ja odavno govorim da su cijene dionica banaka u Hrvatskoj podcijenjene,s obzirom na dobit i na zalihu casha,ovdje je uvijek moguće da se grune izvanredna dividenda,kao u ernt prije par godina..nema tu targeta,šteta je prodavati ovu dionicu,samo ubirati dividendu i biti miran sa smiješkom na licu..
Da, a ipak je glavni razlog rasta dobiti smanjenje vrijednosnih usklađenja i rezerviranja za gubitke, u iznosu od cca 136 mil. kuna.
da,odlično izvješće,ja odavno govorim da su cijene dionica banaka u Hrvatskoj podcijenjene,s obzirom na dobit i na zalihu casha,ovdje je uvijek moguće da se grune izvanredna dividenda,kao u ernt prije par godina..nema tu targeta,šteta je prodavati ovu dionicu,samo ubirati dividendu i biti miran sa smiješkom na licu..
lijepo kazano, potpisujem , još ako bi bila izvanredna dividenda ,,,
Da, a ipak je glavni razlog rasta dobiti smanjenje vrijednosnih usklađenja i rezerviranja za gubitke, u iznosu od cca 136 mil. kuna.
[/quote]
da – isto kao kad ti naraste plaća jer marić manje otima
para je para
Da je bolje ne bi valjalo,ali si gruntam makar nisam gruntovćanin, ako bi pala na 57 kn onda bi to mogla biti izvanredna dividenda:)
Zna li netko što se događa sa ZABOM? Dobit nikad veća a cijena konstantno pada.
Ima li nešto što mi obični smrtnici ne znamo.
Zna li netko što se događa sa ZABOM? Dobit nikad veća a cijena konstantno pada.
Ima li nešto što mi obični smrtnici ne znamo.
da – zečevi se love priue izvješća, ne poslije
Dioničar sam ZABE već par godina ali mi nije jasno da se trži na ovakvim multiplama i uz ovakav veliki dividendni prinos. Zato me zanima ima li nešto što ja ne znam vezano za dionicu.
lijepo kazano, potpisujem , još ako bi bila izvanredna dividenda ,,,
[/quote]
Također potpisujem i sve ću napraviti da pronađem neku kintu viška da se opet podebljam u ZABI.
Dioničar sam ZABE već par godina ali mi nije jasno da se trži na ovakvim multiplama i uz ovakav veliki dividendni prinos. Zato me zanima ima li nešto što ja ne znam vezano za dionicu.
Dobro pitanje kolega. I sam sam se to znao zapitati. Moja pretpostavka je da se možda ljudi boje ulaganja u banke zbog švicarca…
Ili misle da su banke došle do svog plafona… Iskreno neznam, ali i PBZ ima sličan dividendni prinos kao i ZABA, a ima i osjetno manji promet, pa je očito da ekipa izbjegava ulaganje u banke.
No prije koji mjesec i Uprava banke je podebljala svoje udjele, tako da se meni čini da je ZABA trenutno najsigurnija opcija na našoj burzi.