ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,15
70.130
3,030
23,10
23,40
1,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zato mi ovo i je broj 1 pozicija u portfelju

da,odlično izvješće,ja odavno govorim da su cijene dionica banaka u Hrvatskoj podcijenjene,s obzirom na dobit i na zalihu casha,ovdje je uvijek moguće da se grune izvanredna dividenda,kao u ernt prije par godina..nema tu targeta,šteta je prodavati ovu dionicu,samo ubirati dividendu i biti miran sa smiješkom na licu..

Bome fino

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ZABA-fin2019-2Q-NotREV-K-HR.pdf

Da, a ipak je glavni razlog rasta dobiti smanjenje vrijednosnih usklađenja i rezerviranja za gubitke, u iznosu od cca 136 mil. kuna.

da,odlično izvješće,ja odavno govorim da su cijene dionica banaka u Hrvatskoj podcijenjene,s obzirom na dobit i na zalihu casha,ovdje je uvijek moguće da se grune izvanredna dividenda,kao u ernt prije par godina..nema tu targeta,šteta je prodavati ovu dionicu,samo ubirati dividendu i biti miran sa smiješkom na licu..

lijepo kazano, potpisujem , još ako bi bila izvanredna dividenda ,,,

Sun Tzu – [b]Umijeće Ratovanja[/b] & George S. Clason - [b]Najbogatiji čovjek u Babilonu[/b] vrijedi pročitati

Bome fino

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ZABA-fin2019-2Q-NotREV-K-HR.pdf

Da, a ipak je glavni razlog rasta dobiti smanjenje vrijednosnih usklađenja i rezerviranja za gubitke, u iznosu od cca 136 mil. kuna.
[/quote]

da – isto kao kad ti naraste plaća jer marić manje otima

para je para

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Zabica – tvornica keša. 🙂
Cijena reagira na izvješće.

Idemo dalje. 🙂

La vita e bella!

Da je bolje ne bi valjalo,ali si gruntam makar nisam gruntovćanin, ako bi pala na 57 kn onda bi to mogla biti izvanredna dividenda:)

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

Zna li netko što se događa sa ZABOM? Dobit nikad veća a cijena konstantno pada.
Ima li nešto što mi obični smrtnici ne znamo.

Zna li netko što se događa sa ZABOM? Dobit nikad veća a cijena konstantno pada.
Ima li nešto što mi obični smrtnici ne znamo.

da – zečevi se love priue izvješća, ne poslije

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Dioničar sam ZABE već par godina ali mi nije jasno da se trži na ovakvim multiplama i uz ovakav veliki dividendni prinos. Zato me zanima ima li nešto što ja ne znam vezano za dionicu.

lijepo kazano, potpisujem , još ako bi bila izvanredna dividenda ,,,
[/quote]
Također potpisujem i sve ću napraviti da pronađem neku kintu viška da se opet podebljam u ZABI.

Dioničar sam ZABE već par godina ali mi nije jasno da se trži na ovakvim multiplama i uz ovakav veliki dividendni prinos. Zato me zanima ima li nešto što ja ne znam vezano za dionicu.

Dobro pitanje kolega. I sam sam se to znao zapitati. Moja pretpostavka je da se možda ljudi boje ulaganja u banke zbog švicarca…
Ili misle da su banke došle do svog plafona… Iskreno neznam, ali i PBZ ima sličan dividendni prinos kao i ZABA, a ima i osjetno manji promet, pa je očito da ekipa izbjegava ulaganje u banke.
No prije koji mjesec i Uprava banke je podebljala svoje udjele, tako da se meni čini da je ZABA trenutno najsigurnija opcija na našoj burzi.

New Report

Close