ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 17:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,15
70.130
3,030
23,10
23,40
1,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nemam ja problema da ti meni pošalješ gdje se hoćeš naći sa mnom na privat. Sve rijesimo u 4 oka.

Serem ti se na IP i tvoje besramne laži.

@kresobljak
Ako nastavis u ovom smjeru na sudu. Lp

Samo ti mene tuzi, al prije toga ćemo saznati tko si, sto si i zašto dezinformiras forum i investitorski zajednicu. Ide ti moja, osobno potpisana, prijava Hanfi. Za početak.

Ako se želiš baviti PR-om u korist neke udruge onda lijepo otvori internet stranicu i tamo pisi sto god hoćeš. A ne da ovdje insinuiraš sudske presude i piskaraš gluposti o sudskim postupcima i ostalom.

Ne znam kako moderator pušta ovakve postove prepirke.
Bitno je da su svi ti iznosi kojima se licitira beznačajni za Zabu. Dakle utjecaj na profit bi bio minimalan.

@kresobljak
Veoma lagano se danas preko IP adrese dode do osobnih podataka pa se onda lako i odgovora za narusavanje ugleda i casti. Ne znam koliko si cesto po sudu, ali ne treba ti to.

Veoma teško se dođe. To Vam govorim iz prakse.

@kreso
Od vrijedanja kojim se sluzis od vece bi ti koristi bilo doci do informacije kakvo je misljenje kod Vrhovnih sudaca o zastari nistetnosti tj razmisljaju li o promjeni stajalista i sto bi takva promjena znacila za prava potrosaca, ali sada i trg drustva, koji su dizali kredite u eurima, kunama..pa i pitanje ulaznih, izlaznih naknada..ako mislis da su samo svicarci eventualno opterecenje podosta se varas..ima jako puno pitanja na koja cekamo odgovore “od gore”..pozz

koje gluposti..neko se trese i prodaje da bi drugi mogao kupiti i profitirati ili izgubiti, jednostavno ako se bojis za zabu prodaj drugome i vozi dalje.. sta se svađati “hoce_nece”

ovo ide sutra na 60

Mozda 60, ali kada se objave rezultati za nekih 2 tjedna onda i 64, to je neki target

ovo ide sutra na 60

Bravo!

mi smo ipak zemlja slučaj

Banke na istoku Europe postaju ‘tvornice novca’, hrvatsko tržište solidno će rasti

Kao sto sam rekao, a pokazati ce se sljedeci tjedan

New Report

Close