ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 14:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,15
70.130
3,030
23,10
23,40
1,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dugo su zaostajali za Pbz-om…evo idem i ja probat otvoriti racun na ovaj nacin

Tekući i žiroračuni u Zabi se sada mogu otvoriti i selfijem

26% je njihov trzisni udjel u RH
Pbz je na 18%
HPB je na 5%

Evo sada imamo i taj podatak

Kako se kreče dionica izgleda nema više rezervacija ?

Kako se kreče dionica izgleda nema više rezervacija ?

Bit ce jos…samo je pitanje kako ce biti rasporedene
procjena je 5 milijardi na bankarski sektor

Netko možda zna za izvješće kad se tako lupa po asku??

kakvo je to pitanje – pa uvijek netko zna.

zb je sustav s tisućama zaposlenika, najmanje nekoliko desetaka ima veze sa izvješćima i sa burzom

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

kakvo je to pitanje – pa uvijek netko zna.

zb je sustav s tisućama zaposlenika, najmanje nekoliko desetaka ima veze sa izvješćima i sa burzom
[/quote]
kada tome umnožimo faktor rodbine, pa njhovih susjeda, pa poznanika, ekvivalent 500 ljudi

Ovdje se ne kupuje izvjesce s rezervacijama nego se investira u ono stanje kad agrokorskih rezervacija vise nece biti. A to je kvartal ili max dva.
Stvarno moras biti profesor Baltazar za to shvatiti.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ovdje se ne kupuje izvjesce s rezervacijama nego se investira u ono stanje kad agrokorskih rezervacija vise nece biti. A to je kvartal ili max dva.

e moj serislave baltazaru, pa zar ti stvarno mislis da grobex raja je kadra tako daleko domisliti. ni blizu.

kao dokaz mojoj tvrdnji samo cu ukazati na činjnicu da ako je serislav u pravu onda bi rja kupovala lrhc, rivp i tako dolje kao da sutra ne postoji jer se zna 99posto kakva će izvjesca za q3 biti. a to se ipak ne dogada i nece se dogoditi dokle god ta q3 budu crno n abijelo u javnosti tako da ova teza o dsalekovidnim dionicarima zabe ne drzi vodu, to je iznad intelektualnih i psoiholoslih mogucnosti 90 posto grobexasa

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

e moj serislave baltazaru, pa zar ti stvarno mislis da grobex raja je kadra tako daleko domisliti. ni blizu.

kao dokaz mojoj tvrdnji samo cu ukazati na činjnicu da ako je serislav u pravu onda bi rja kupovala lrhc, rivp i tako dolje kao da sutra ne postoji jer se zna 99posto kakva će izvjesca za q3 biti. a to se ipak ne dogada i nece se dogoditi dokle god ta q3 budu crno n abijelo u javnosti tako da ova teza o dsalekovidnim dionicarima zabe ne drzi vodu, to je iznad intelektualnih i psoiholoslih mogucnosti 90 posto grobexasa
[/quote]

Potpisujem.
Samo prava raja zna u cemu je trik.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Inače ne komentiram dnevno trgovanje, al ovih 650 dionica je od malog ulagača, koji je odmah unovčio rast od 10-12%:)….

pre rano izašao, pa će kasnije skuplje ući, sto puta viđeno….

Morao sam ovo komentirati:)

Hlađenje se moralo desiti inače bi graf izgledao čudno, vertikalo…., a i još nema 2Q

New Report

Close