ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 14:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,15
70.130
3,030
23,10
23,40
1,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne zaboravite kako je danas odluka FED-a o kamatnim stopama.
Ove godine se očekuje podizanje nekoliko puta. Počevši od danas.
To utječe dobro na bankarski sektor.Prvo američki, zatim se prelije na europski… i onda dođe do male hrvatske.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Vujčić u vezi Agrokora i banka:
“Jednokratni šok koji bi se mogao dogoditi nije značajan no prihodi dijela banaka mogli bi se smanjiti što bi moglo dovesti do potrebe za dokapitalizacijom ili promjenom poslovnog modela”.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Stiglo je novo očitovanje Agrokora: Odabrani model uskoro će biti prezentiran ključnim partnerima i zaposlenima

https://lider.media/aktualno/zdravko-maric-vlada-prihvaca-fokus-agrokora-na-odnos-prema-zaposlenicima-dobavljacima/

Svugdje se navodi fokus na zaposlene i dobavljače, gdje su tu kreditori? Očekujem rezervacije već za prvo tromjesječje

gdje su tu kreditori?

Sberbank drži 87 posto duga koji Todorić ima prema bankama. U ostalih 13% su opet većinom strane banke i kuće tako da naše domaće imaju mrvice. Ne znam koliko će biti potrebe za rezervacijama.

U skladu sa člankom 459. Zakona o tržištu kapitala, Zagrebačka banka d.d. obavještava javnost da je dana
23. ožujka 2017. godine Uprava Banke donijela odluku o stjecanju vlastitih dionica putem Zagrebačke
burze, a u svrhu dodjele dionica radnicima Banke

http://zse.hr/default.aspx?id=76178

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Znači može se pčekivati metla od 100 000 kom u svakom trenu… ima da polomi sve do 70 kn. Pametno rade, radnici će dobiti i divku a trezorska kupnja će podići prosječnu cijenu pa će i pad nakon ex div day-a krenuti s više razine… win win.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Znači može se pčekivati metla od 100 000 kom u svakom trenu… ima da polomi sve do 70 kn. Pametno rade, radnici će dobiti i divku a trezorska kupnja će podići prosječnu cijenu pa će i pad nakon ex div day-a krenuti s više razine… win win.

metla je odrađena na 63,50 kn sa oko 117.000 komada….uskoro ide podjela tih dionica managerima pa prodaja na burzi.
nice…

Ignore: KressoM, delux

Ja sam svoju odradio od 63-64,8x.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ja sam svoju odradio od 63-64,8x.

sada ste u zaradi na dividendi još samo 2_3%

metla je odrađena na 63,50 kn sa oko 117.000 komada….uskoro ide podjela tih dionica managerima pa prodaja na burzi.
nice…
[/quote]

slažem se avax. bitno je da objave razmjere svoje izloženosti agrokoru svim učesnicima tržišta prije prodaje od strane managera

Ima li ZABA stogod oprostiti nasem Ivici? Mogli bi obavjestiti sveopcu javnost!

Ima li ZABA stogod oprostiti nasem Ivici? Mogli bi obavjestiti sveopcu javnost!

sigurno ima, ali definitivno su to mali iznosi, stvarno zanemarivi, bez potrebe za ikakvim većim rezervacijama ili nečem sličnome. ne sekiram se ja za naše velike banke, to su neosvojive tvrđave u ovom trenutku

New Report

Close