ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 14:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,53
107.378
4,563
23,70
23,90
1,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

HAHAHAHAHAHAHAHA 😀

Uobičajenih 😀

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Kojih uobičajenih? U posljednjih 10 godina Zaba je isplatila jednu dividendu i to 2015. godine.

Ne bih rekao. Ja sam ju dobio 2010e….

Ispričavam se svima. Još nisam savladao Qvotanje.

Dal još netko smatra znakovitim da je nakon vijesti o neprodavanju banke cijena postojana?!?!

Ispričavam se svima. Još nisam savladao Qvotanje.

Dal još netko smatra znakovitim da je nakon vijesti o neprodavanju banke cijena postojana?!?!

nije cijena postojana, jer od te vijesti do danas cijena išla gore deset posto i zaustaviti će se negdje oko 60 kuna po mojoj procjeni, pa opet gore.

dan je pametniji od noći!

S obzirom da sam dioničar ovdje oko 10 godina, mogu prognozirati uobičajenih 50 % profita bude išlo u dividendu, to znači oko 3 kune po dionici.

Kojih uobičajenih? U posljednjih 10 godina Zaba je isplatila jednu dividendu i to 2015. godine.
[/quote]
Očito nemamo iste dionice ZABE. Istina je da ZABA zadnje 4 godine ispaltila cca. pola dobiti u dividendu osim 2016 god iz svima poznatih razloga tako da ne znam čemu čuđenje?

Jot malo i 60 će biti prošlost…

Samo 2000 komada do 60…pa ti vidi…još malo pa nestalooooo 🙂 🙂

ja mislim da ih imam od 33 kn i nakon toga mislim da sam dobio 2 kn dividende, možda se i varam, davno je bila 2015, ali ako ima znalaca da odgovore, zašto je Luković ovo prodao tako rano?

ako je on onda je to dogovoreni transfer dionica, ništa drugo
no prodaja će nestati kako izgleda ubrzo na ovim razinama

i evo danas ZABE napucane na 60 kn, svaka čast tko je ulazio na 33-35 kn to je oko 90% rasta. No sada ulaziti na 60 kn…e za to stvarno treba imati coyonese

Ignore: KressoM, delux

ako optima ide gore a ide, mora se to koliko toliko odraziti i na zabu, cijena koju trebaju na optimi je 10 kn, ispod neće dati, ili samo malo ispod jer neće ovdje sebi stvoriti gubitak, imaju vremena pojavit će se kupac..

ja mislim da ih imam od 33 kn i nakon toga mislim da sam dobio 2 kn dividende, možda se i varam, davno je bila 2015, ali ako ima znalaca da odgovore, zašto je Luković ovo prodao tako rano?

ne treba uvijek mistificirati nečiju prodaju. jednostavno može biti da mu je trebao novac za stan, jahtu , auto, sat, bilo što…njegov novac, njegova stvar. ne mora uvijek biti teorija zavjere, ali treba biti oprezan kad on prodaje, to u svakom slučaju. sadašnja cijena zabe malo je preko fer cijene…izvješće će pokazati jel preskupa ili nije. po ovim parametrima je malo preskupa za banku.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close