Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,15 | 70.130 | 3,030 | 23,10 | 23,40 | 1,74% |
Banke u svijetu se vrednuju po 0.5-0.7 BV… barem su zadnje transakcije tako isle… citao neki dan na Bloombergu clanak…
Ako ponuda bude u rasponu 70-73 kn, bit ce veselo. Danas velik promet uz rast cijene. Sad svi gledaju fundamente i nesto kalkuliraju. Sutra promet jos veci uz novi rast?
I mene to mući,pardom raduje jer sam unutra.-Na tih 73 kn je P/E oko 15. ZABA sa ovakvim prometima siigurno ulazi u crobex 10,a elita se trži na P/E 15 i više.. Mogla bi dogurati do te cijene ako i ne bude preuzimanja.
Da Luković ne kratismatrao bih da neće biti preuzimanja ispod 65.
A ovako pojma nemam.
Vidjet ćemo što bi rekli slijepci!!!!!!!
ZABA NE IDE u prodaju!
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/zagrebacka-banka-ne-ide-u-prodaju-1135327
sad će krenuti stampedo….
po meni je bolje da ne ide prodaja, jer ako se bude prodala na ovaj način kako se piše tada to neće biti fer cijena nego što gore kolega napisa sam splet raznih kompromisa i dogovora. Oni koji su to kupovali zadnjih dana su znali da ne ide prodaja i samo su podebljavali portfelj. ja čekam realnu vrijednost a ona nikako nije ispod 65 kunića
na glasinama o prodaji, cijena dionice ZABE napumpana je sa 38 kn na preko 50 kn … sad kad je to demantirano, realno je očekivati da će se to polako ispuhati na početnih četrdesetak kuna
Na 52,60 H nalog izgleda od 5.000 kom.
Njemu izgleda nije skupo.
zar bi luković prodavao da je mogao više zaraditi? koliko puta će neki popušiti priče iz medija? ako prodaje luković, prodaj i ti.
vidjet ćemo poslije izvješća za 2016. godu gdje će biti cijena, do tada čekamo i kupujemo ispod 50
još malo pa pada i zadnja brana na 51,50 kn a onda je otvoren put prema 4x kuna
zar bi luković prodavao da je mogao više zaraditi? koliko puta će neki popušiti priče iz medija? ako prodaje luković, prodaj i ti.
Nije li Luković prodao 100,000 na cijeni 44 sredinom rujna? Niti mjesec dana kasnije bila je 52, pa zatim i 55 hrk.
Nemojte davati tako paušalne izjave.
(nemam dionice Zabe btw)