Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,46 | 20.063 | 855 | 23,50 | 23,60 | -0,42% |
Prodali sve nenaplative kredite……znači još manje rezerviranja i još veća profitabilnost….
krenuli su talijani u ofenzivu:)
Ovakva skidanja volim gledati….j si sve samom sebe što mi je jučer zahtjev istekao:(
Sjetio sam se odmah Lukovića iz 2007/2008 ali izgleda da ipak nije tako nešto jer gledam knjigu dioničara i količina odgovara Amfora d.d. u stečaju. Očito neki fire sell samo da dobiju novce, tako da su dobro prošli ovi koji su čekali na bidu, brzo će biti par posto u plusu
znači jučer otvorio nalog samo na jedan dan, sa ne velikim novcima, nešto skroz sitno, čisto da se više defenzivno postavim naspram DLKV…..i ne poklopi me:(, jedan dan fulao 🙁
Šteta, dosta su dobrih stvari napravili u zadnje vrijeme i vidjeti će se to sigurno i na izvještajima.
istina, al polako kreće sve svojom inercijom….i lagano se mora ovaj rast BDP-a koji sada traje xy kvartala prenijeti i na ZSE. 2017-2018 berba godina, nakon ovih dugo sušnih(ne gledajući turizam)….
a i Talijani su pritisnuli sa svih strana ovdje
Osim sto ste investirali u njihive dionice, da.li ste ikada poslovali s njima ?
Apsolutno najgora banka u Hrvatskoj osim za place uhljebima i mini kreditice.
Za bilo kakav ozbiljan posao, bjezati glavom bez obzira.
Zbog Buffeta i njegove, do sada uspjesne teorije i prakse, da ne ulaze u firme koje su.lose.upravljane treba razmisliti da li investirati u njih.
Prije dan-dva prosipana hrpa po 40, a sad se već otimaju po 43.
Kako neće opet netko da prosipa po 40, čekamo ga spremni, samo šteta držati slobodna sredstva dugo na čekanju.
Osim sto ste investirali u njihive dionice, da.li ste ikada poslovali s njima ?
Apsolutno najgora banka u Hrvatskoj osim za place uhljebima i mini kreditice.
Za bilo kakav ozbiljan posao, bjezati glavom bez obzira.
apsolutno se slažem, renči. dva puta (silom prilika) morao obavljati neke poslovne stvari u zabi, a ono komplikacija majko moja. što sam u drugoj riješio za 15 min, u zabi su im trebala 3 sata. ali, dionica ja vrlo silidna!