ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 20:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,15
70.130
3,030
23,10
23,40
1,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

otvorena je pandorina kutija [emo_ooooo][emo_vrtimise][emo_ooooo]
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/presuda-ce-se-najvise-isplatiti-euroduznicima-951067

…presudom trgovačkog suda obveza transparentnog mijenjanja kamatnih stopa proširena je i na ranije razdoblje, što otvara prostor za stotine tisuća tužbi građana protiv banaka. Ima li se na umu da građani trenutačno imaju 127 milijardi kuna kredita te da su prethodnih petnaestak godina vratili barem dva puta toliko, jasno je da je u igri velik novac.
[emo_ooooo]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Rekao bih da ove godine imaju dobru strategiju, porast dobiti od 44%, u uvjetima kakvi jesu definitivno nije loša.

http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/ZABA-fin2014-1H-NotREV-K-HR.xls

Rekao bih da ove godine imaju dobru strategiju, porast dobiti od 44%, u uvjetima kakvi jesu definitivno nije loša.

http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/ZABA-fin2014-1H-NotREV-K-HR.xls

Imaju porast dobiti jer više ne kreditiraju nego žive od kamata na državne obveznice i od naknada za vođenje računa i naknada na novčane transakcije. Postaviš platformu za internet bankarstvo, polovici radnika daš otkaz i samo na ekranu gledaš kako se račun podebljava. Jel to uopće više banka ili se pretvorila u FINU?

bananko
dobrim dijelom si u pravu, ali problem je u tome što banka nije čisti servis kao fina. trenutno je to ispalo dobro, ali vjerujem da svi znamo koje su osnovne funkcije banaka!

(novi na forumu)
Dividenda za 2014 1.49kn, bit će isplaćena iz zadržane dobiti za 2008.-u godinu.
Jel oni tako isplaćuju svaki put – iz dobiti prethodnih (podalekih) godina, tj. ima li ova dionica budućnost po pitanju redovnih dividendi? Ili samo isisavaju kapital? Ili oboje.

Ponosni sam vlasnik 40 kom ZABE i mislim taj udio povećati za još tolko, ukoliko malo pojeftini. Čini mi se kao bolja opcija od oročene štednje u ZABI. Sa malo, ali ne puno većim rizikom.

Imali ste priliku kada je bila OKO27,5 Ali treba za to imati m…

Pa toliko mi i iznosi prosjek na zabi, ali tada nisam kupovao zbog m… nego u neznanju. 10 po 10.

Koliko je i da li je ova dionica podložna padu za iznos dividende nakon D-daya?

ne…ova i nakon d-daya poraste na burzi za iznos dividende…
lijepo otiđite na stranice zagrebačke burze…pa prokopajte…nemojte čekati druge da to urade za vas…

Koliko je i da li je ova dionica podložna padu za iznos dividende nakon D-daya?

Čestitam vlasnicima ZABA.
BV sa 56 skače na 57,jednokratna dobit preko 200 mil kn.
Mislim da neće pasti ništa jer prodajom istraturista jednokratna dobit oko 50 kn po dionici ,otprilike 1 kn po dionici ZABE,odnosno pedesetak kuna dobiti po dionici iStraturista tj nešto preko 200 mil kn.

Evo malo stanja na terenu. Ja sa ovom bankom nikako ne mogu na zelenu granu. Sto kod mi oni rade, to ne bude dobro. Zasad im je skor 10/10.

Prije mjesec dana sam isplatio i zatvorio jedan kreditic, da bi danas na izvjescu vidio da mi jos uvijek odbijaju rate i tako sve do kraja otplatnog roka. Dakle zele da im se dug vrati valjda 2x

U 6mj zatvarao jedan stariji stambeni kredit. Sve sam također uredno isplatio i za 3 dana dosao po brisovno izvjesce za hipoteku i onda kod javnog biljeznika skuzim da su mi dokument izdali s tatumom prije nego sam kredit i podigao.

Necu nabrajati ranije slucajeve, ali ima ih masa. Ne znam kako ta banka uopce moze funkcionirati i kakvog je kvaliteta njihova radna snaga.

New Report

Close